Bouwbedrijf Lont BV

Interesse? Neem direct contact op

Bouwbedrijf Lont uit Sint Annaparochie bestaat al bijna 100 jaar en is “een echt familiebedrijf, in hart en nieren”, aldus Romke Hekstra. Volgens Hekstra, die als projectontwikkelaar werkzaam is bij Lont, staat de vierde generatie ook alweer te popelen. “Wij zijn een breed en vernieuwend bouwbedrijf en denken graag ‘out of the box’. We willen graag kansen benutten en creatief zijn. De basis en visie van het bedrijf is dat we breed willen zijn. We zijn dus op verschillende gebieden actief. Van woningbouw en utiliteitsbouw tot agrarische bouw.” Het bedrijf is gevestigd in Het Bildt, de zogenaamde ‘aardappelhoek’.  “Zodoende bouwen we veel aardappelbewaarschuren. Maar ons werkgebied strekt zich uit van Hoorn tot Delfzijl. Vooral Noord-Nederland dus.”

Project Nieuw Vossepark in Leeuwarden noemt Hekstra een mooi voorbeeld van hoe Lont graag wil ontwikkelen. “Wat voor type woningen willen de mensen, waar is vraag naar? Hoe wil je wonen? Zeg het maar.” Om extra aandacht te vragen voor deze manier van werken, liet Lont twee QuickSign-borden maken door Haan Reclamewerk. “Op het ene bord zag je de architect met een blikje aan zijn oor en op het andere bord stond de klant met een blikje aan zijn mond waarin hij iets zegt. Met tussen de twee borden een touwtje. Met de uitkomsten van de enquête onder de potentiële kopers zijn de plannen voor dit project definitief gemaakt.”

Haan verzorgde ook de restyling van het complete wagenpark van Lont. In totaal werden zo’n 25 auto’s en werkbussen voorzien van nieuwe beplakking. “Haan doet vooral de grotere dingen voor ons”, aldus Hekstra. “En daarnaast hebben we veel aan elkaar wat betreft de contacten. We zijn netwerkversterkend.”

Haan Reclamewerk verzorgde de restyling van onze 25 nieuwe auto’s en werkbussen.

Romke Hekstra Projectontwikkelaar bij Bouwbedrijf Lont

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact