Fastned

Interesse? Neem direct contact op

Het verhaal van Fastned begint op 2 maart 2009. Dat is het moment waarop Bart Lubbers, één van de oprichters van het jonge bedrijf, voor het eerst in een elektrische auto rijdt. Hij is meteen verkocht. “Elektrisch rijden is leuk: je kan verschrikkelijk hard optrekken.” Maar, hij komt er ook achter dat de actieradius – ook wel range anxiety, de afstand die een auto kan afleggen zonder tussentijds energie te hoeven aanvullen – vooralsnog beperkt is en dat het opladen erg traag gaat. “Vrijwel iedere elektrische autorijder noemt range anxiety obstakel nummer één voor een serieuze doorbraak van elektrisch rijden.” Toch gaat Lubbers samen met compagnon Michiel Langezaal het avontuur aan. Fastned bouwt als eerste onderneming ter wereld een landelijk dekkend netwerk van laadstations voor elektrische auto’s.

Fastned & Haan Reclamewerk

Haan Reclamewerk is vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling en productie van deze stations. Met een speciaal ontworpen snel te wisselen lichtreclame systeem gaat Haan Reclamewerk in 3 jaar tijd 200 locaties voorzien van lichtreclame.

Hoe is Fastned terecht gekomen bij Haan?

“We hebben een aantal bedrijven benaderd om een offerte te doen voor een prijspaal. Daar zat Haan ook bij. Douwe zei meteen ‘ik breng wel eens wat mogelijkheden langs’. Zo kwam hij naar Amsterdam met een halve prijspaal met onze naam, logo en van alles erop. Fantastisch! Het contact is vanaf het eerste moment heel goed geweest. Haan denkt heel proactief mee en dat is precies wat wij nodig hebben in deze start-up. Ons bouwteam heeft dit namelijk nog nooit gedaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar partijen die het leuk vinden om niet alleen een product af te zetten maar ook een proces op gang te helpen en daarin mee te werken.” Hoffman vertelt dat grappig genoeg die prijspaal er uiteindelijk niet eens is gekomen. “Maar van het een kwam het ander en zo heeft Haan lichtreclames voor ons gemaakt, doen ze bestickering, en maken reclamezuilen voor ons.”

Wat doet Haan Reclamewerk voor Fastned?

Haan Reclamewerk heeft een speciaal, snel te wisselen, lichtreclame ontwikkeld voor Fastned en realiseert inmiddels ook diverse beletteringen en reclamezuilen voor dit ambitieuze bedrijf.

Het uiteindelijke resultaat

Joost Hofmann Fastned

“Het contact is vanaf het eerste moment heel goed geweest. Haan denkt heel proactief mee en dat is precies wat wij nodig hebben in deze start-up”

Joost Hoffman Fastned

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact