FRL Post

Interesse? Neem direct contact op

FRL Post is dé Friese specialist op het gebied van bezorging. Bij het bedrijf werken zo’n honderd vaste medewerkers, enkele honderden postbezorgers en tweeduizend bezorgers van huis-aan-huisbladen, folders en overig drukwerk. Begonnen op een slaapkamertje en uitgegroeid tot een holding met meerdere bv’s, vierde het Friese bedrijf zijn 20-jarig jubileum in 2013. En ondanks de economische malaise van de afgelopen jaren, hield de groei aan. Zo werd er in 2014 een nieuw bedrijfspand bij gebouwd waarmee de drie pijlers waarin FRL gespecialiseerd is – postbezorging, huis-aan-huisverspreiding en pakketdistributie – nu elk een eigen onderkomen hebben.

Wat was de opdracht?

Op vrijdag 24 oktober 2014 vond de officiële opening plaats van het nieuwe bedrijfspand van FRL Post in Leeuwarden. In een prachtig, ruim opgezet pand heeft de afdeling post inmiddels haar intrek genomen.

Haan Reclamewerk werd gevraagd de binnen- en buitenreclame te verzorgen, waarbij oog moest worden gehouden voor de architectuur van het pand en het consequent doorvoeren van de nieuwe huisstijl.

Wat is er gerealiseerd?

De voorgevel is voorzien van een blauw aluminium logo met LED verlichting, die ’s avonds als een mooie blauwe blikvanger het pand accentueert. De opgedikte icoontjes en de cijfers boven de roldeuren vormen een mooi geheel met het verlichte logo. Tevens is het pand aan de zijkant voorzien van een spandoek in frame, dat makkelijk vervangen kan worden door een nieuwe uiting of actie. Ook zijn er 3 vlaggenmasten geplaatst om de herkenbaarheid nog meer te vergroten. Binnen in het pand zijn diverse ramen beplakt met zandstraalfolie en vindt men op enkele plaatsen de opgedikte iconen weer terug. In de kantine is een wand van 8 meter voorzien van Airtex fotobehang. Een prachtige foto met de skyline van Leeuwarden, speciaal voor FRL gefotografeerd en bewerkt.

“Met de overgang naar onze nieuwe huisstijl lieten we Haan Reclamewerk een voorstel doen voor de beplakking van de wagens en dat was eigenlijk meteen naar onze wens.”

Niels Helbig FRL Post

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact