Fujitsu

Interesse? Neem direct contact op

Wie van Utrecht naar Maarssen rijdt via de N230 zal het wellicht zijn opgevallen. Het kantoorgebouw van Fujitsu Nederland heeft nieuwe gevelreclame. Deze opvallende lichtreclames zijn in nauwe samenwerking met Fujitsu ontwikkeld door Haan Reclamewerk. Haan Reclamewerk heeft dit project van A tot Z verzorgd inclusief de plaatsing op grote hoogte.

Wat was de opdracht?

In opdracht van Fujitsu heeft Haan Reclamewerk het hoofdkantoor van Fujitsu in Nederland voorzien van nieuwe lichtreclames. Vanwege de opvallende architectuur van het Fujitsu pand te Maarssen is de opdracht om dit pand aan drie verschillende zijden te voorzien van lichtreclame.

Hoe hebben we dit gerealiseerd?

Na het bespreken van de mogelijkheden op het gebied van verschillende lichtreclames is er een keuze gemaakt uit diverse beschikbare profielen. Hieruit voortvloeiend is er een demoletter gemaakt volgens de richtlijnen van de huisstijl van Fujitsu welke is gepresenteerd ter beoordeling.

Voordat ons montage-team aan de slag is gegaan zijn er een drietal bezoeken geweest om de situatie in verband met o.a. de opstelling van de kraan, de veiligheid en de montagemogelijkheden te bespreken en te beoordelen.

Het montage-team heeft met windkracht 4 op 35 meter hoogte op professionele wijze de lichtreclames van Fujitsu geplaatst. Iets waar we trots op zijn.

Het eindresultaat

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact