Hans Struijk Fietsen

Interesse? Neem direct contact op

Hans Struijk Fietsen bestaat al sinds 1930 en werd in 2009 overgenomen door Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw. Beide heren waren eerder werkzaam in de consultancy maar wilden een eigen onderneming starten. Er viel in hun ogen nog veel te winnen in de fietsbranche en in Hans Struijk zagen ze het voorbeeld van hoe zij dachten dat een fietswinkel er ongeveer uit zou moeten zien. Grote droom is om dé fietsretailketen van Nederland te worden en met de ambitie om ieder jaar 5 tot 10 winkels te openen lijkt dat niet bij dromen te blijven.

In zeer korte tijd is de fietsretailer, onderdeel van de International Bike Group, uitgegroeid tot 14 filialen verspreid over Nederland en er komen er nog meer bij. Haan Reclamewerk mocht voor bijna alle filialen de gevels doen, deed de bestickering van de auto’s en zal ook de instore signing op zich gaan nemen.

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact