Run2Day

Interesse? Neem direct contact op

Run2Day is al meer dan twintig jaar een begrip in de hardloopwereld. Om het merk te versterken en klaar te zijn voor toekomstige ontwikkelingen in de hardloopwereld is er eerder dit jaar gekozen voor een nieuwe huisstijl. In samenwerking met creative agency Maradona zorgde Haan Reclamewerk voor een complete restyle van alle Run2Day winkels in Nederland. Van Leeuwarden tot Venlo, alle 25 Run2Day winkels werden voorzien van nieuwe signing.

Haan Reclamewerk heeft de ontwerpen van de winkels, de productie van de verschillende huisstijl dragers en het monteren van alle reclame-uitingen in eigen beheer gerealiseerd.

Wat was de opdracht?

Vanuit het brand-boek dat ontwikkeld is door Maradona kreeg Haan Reclamewerk de opdracht om hier een creatieve en passende buitenreclame presentatie bij te bedenken. Het doel: Run2Day nog beter laten opvallen in het straatbeeld.

Wat doet Haan Reclamewerk voor Run2Day?

In nauwe samenwerking met creative agency Maradona en franchise-gever Run2Day hebben we een snelle transitie van de oude huisstijl naar de nieuwe huisstijl gerealiseerd. Binnen afzienbare tijd zijn 25 winkels door heel Nederland voorzien van de nieuwe herkenbare huisstijl en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Het uiteindelijke resultaat

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact