Spelersbus SC Cambuur

Interesse? Neem direct contact op

Als Business partner van SC Cambuur heeft Haan Reclamewerk gezorgd voor de nieuwe belettering van de spelersbus. Een project welke in samenwerking met Christiaan de Jong van SC Cambuur van A tot Z is uitgevoerd.

Voor het nieuwe Eredivisieseizoen werd het tijd voor een nieuwe spelersbus. Het moest de uitstraling en allure hebben die je van een Eredivisieclub mag verwachten. De geheel witte spelersbus is door Haan Reclamewerk voorzien van een totale foliewrap. De blauwe delen aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van een gegoten carwrap folie van 3M. Ook het gele deel op het dak van de bus is van dat zelfde materiaal. De zijkanten zijn voorzien van een beeld met supporters van het fantastische kampioensfeest van 2013 op het Oldehoofsterkerkhof. De folie die hiervoor is gebruikt is de IJ480 serie van 3M, die door middel van kleurproeven zo goed mogelijk werd afgestemd op de gegoten folie.

Het beeld van de supporters loopt prachtig door op de ramen, die met Oneway Vision zijn beplakt. Op deze manier kan men niet van buiten naar binnen kijken, maar de spelers van SC Cambuur wel van binnen naar buiten. Zo behouden de spelers hun privacy in de bus.
Het logo van SC Cambuur prijkt groots op de achterzijde van de bus, en ook de slogan knalt door het contrast werkelijk van de bus af.

Het eindresultaat is prachtig, iets waar de club maar ook Haan Reclamewerk trots op is.
Het geel en blauw zit in ons bloed!

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact