Van Tuinen Tuinservice

Interesse? Neem direct contact op

In gesprek met Johan van Tuinen

Van Tuinen Tuinservice is een allround hoveniersbedrijf waar je terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en bestrating. Het bedrijf is stabiel en heeft eigenlijk geen last gehad van de recessie. Eigenaar/directeur Johan Van Tuinen is hier redelijk nuchter over. “Het ene jaar is het andere niet maar dat heeft ieder bedrijf. Er werken hier rond de tien mensen, onder wie en aantal al vanaf het eerste uur.”

Van Tuinen & Haan Reclamewerk

Johan van Tuinen is zo’n man die nooit zonder woorden lijkt te zitten. Hij vertelt dan ook enthousiast over zijn eerste contact met Douwe de Haan van Haan Reclamewerk. “Al vanaf het prille begin van mijn bedrijf heb ik contact met Douwe. Ik in mijn groene overal, die tuinman wilde worden, moest natuurlijk wel reclame maken. En zo kwam ik bij Douwe terecht want hij was in de noordwesthoek destijds al een bekend figuur in zijn vak. Hij maakte de eerste reclameborden voor me, van klein tot groot. En later kwam het beplakken van de auto’s en karren. Zo is er sindsdien ieder jaar wel iets.” Van Tuinen beschrijft De Haan als een robuuste verschijning met een markant gezicht die ook toen al aardig aan de weg timmerde. “Als ik hem spreek, gaat het altijd met grappen en grollen. Maar we durven elkaar ook kritische feedback en input te geven. En daarna gaan we ieder weer opgewekt verder met ons eigen ding.”

“Haan Reclamewerk maakte vanaf het prille begin van mijn bedrijf de reclameborden voor me, van klein tot groot. Later kwam daar het beplakken van de auto’s en karren bij en sindsdien ieder jaar wel iets.”

Johan van Tuinen Van Tuinen Tuinservice

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact