Haan Reclamewerk zorgt ervoor dat u opvalt en de juiste mensen bereikt.

Lees meer over Haan Reclamewerk

Naamswijziging en afscheid Christiaan de Jong

Sinds 2016 maakt Haan Reclamewerk onderdeel uit van FaberExposize, een groeiende speler in de markt van grootformaat merk- en naam beleving. De vraag uit de markt in het restylen van merken en winkelketens vraagt een specifieke aanpak.
In die tak van sport acteerde Haan Reclamewerk op z’n best. De overname door FaberExposize is dan ook het logische gevolg van een bewezen succesvolle dienstverlening. Met vestigingen in Eindhoven, Zoetermeer, Amsterdam en Stiens is FaberExposize duidelijk aanwezig in de lokale markt, maar juist ook de perfecte leverancier voor de landelijk klant. Om deze lokale en nationale herkenbaarheid te onderstrepen gebruiken we vanaf heden alleen nog de naam FaberExposize BV.

Uiteraard zijn de contactpersonen dezelfde gebleven, met uitzondering van Christiaan de Jong. Per 1 oktober gaat Christiaan de Jong FaberExposize verlaten. Na 10 jaar meegebouwd te hebben aan de groei en positionering van Haan Reclamewerk / FaberExposize gaat hij nu een nieuwe uitdaging aan. Wij danken Christiaan voor zijn tomeloze inzet en bijdrage en wensen hem in zijn nieuwe betrekking veel geluk.

FaberExposize BV
Douwe de Haan