"Ik had gelijk het gevoel dat ik bij Haan Reclamewerk op de juiste plaats zou komen"

Laurens Jongema

Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest bij een adviesbureau voor marketing en communicatie werd het tijd voor Laurens om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Geen onbekende partij voor Douwe en Christiaan, afgelopen jaar hebben ze elkaar leren kennen mede door de samenwerking met het bedrijf waar Laurens is vertrokken. Door de groei van Haan Reclamewerk werd duidelijk dat er een commercieel talent bij moest komen om Barry en Christiaan te komen versterken in de buitendienst.

Er was dan ook geen twijfel dat Laurens het team, als derde haantje de voorste, zou komen versterken. Hij kan op basis van de ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgedaan, veel toevoegen aan ons bedrijf. 
“Ik had gelijk het gevoel dat ik bij Haan Reclamewerk op de juiste plaats zou komen en dat gevoel werd tevens bevestigd door Douwe en Christiaan. Ik geloof in mijn toegevoegde waarde voor Haan en Douwe en Christiaan geven mij het gevoel terug dat ook zij in onze samenwerking geloven.”

Laurens woont in Leeuwarden, samen met zijn vriendin en hun drie kinderen, Ninte, Mels en Esse. “Mensen zijn bij ons altijd welkom, ik ontvang graag spontaan bezoek en ga dan lekker met zijn allen tafelen.” Laurens is echt een levensgenieter, je kunt hem wakker maken voor een feestje en hij stapt nooit met het verkeerde been uit bed.

Al 22 jaar volgt hij trouw iedere dag Goede Tijden Slechte Tijden. “Ja, hier schaam ik me ook echt niet voor, dat is een rustmoment iedere dag.”

Laurens is een fan van Cambuur. “Zo nu en dan een wedstrijdje meepakken en een bitterballetje, zó lekker, dat is echt genieten!”