Haan Reclamewerk zorgt ervoor dat u opvalt en de juiste mensen bereikt.

Lees meer over Haan Reclamewerk

Autoreclame

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste reclameopdruk trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende, unieke autoreclames passend bij uw bedrijf. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van uw auto in folie.

Waarom autoreclame?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met u te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. De auto is dus een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En gaat veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Carwrappen: volledig beplakte auto

Wel eens een volledig beplakte auto zien rijden? Niet te missen toch? Bij carwrapping laat je een auto compleet inpakken in een folie (hoogwaardige vinyl). Carwrappen kan in verschillende kleuren, in mat of hoogglans, met foto’s en gebruik van eigen ontwerpen. Alles is mogelijk en wij denken daarin graag mee. Wilt u wat anders maar twijfelt u nog? Carwrapping is dé manier om eens te wisselen van kleur of stijl. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.

autoreclame

Hoe werkt autoreclame?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Zo kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Ook restyling van auto’s is een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Autoreclame materialen

Wij werken met hoogwaardige, duurzame materialen met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar. Een door ons beplakte auto kan door de wasstraat, maar wij raden aan met de hand te wassen. Tip: zet de auto zo nu en dan in de was. Wij gebruiken voor autobelettering en carwrappen deze materialen:

  • 3M Cast films hoge kwaliteitsfolie
  • Fasson 900 / 800 / 700 gegoten kwaliteit voor ongelijke ondergronden
  • Full-color op hoogwaardige wrap-folie, voor langere levensduur (fabrieksgarantie 7 jaar)

Autoreclame offerte aanvragen

Overtuigd van het succes van goede en unieke autoreclame? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor autobelettering of carwrapping. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct. Daarom krijgt u bij de offerte al een ontwerp op schaal. Zo krijgt u een indruk van het eindresultaat.

Nivo Noord Schoonmaakdiensten Skoda CityGo
autoreclame
Mercedes sprinter autoreclame bron snijder wonnen slapen