Quicksign

De oplossing op het gebied van buitenpresentaties. Snel, veilig en degelijk!

Quicksign

Quicksign is dé oplossing op het gebied van buitenpresentaties. Kiest u voor één of meerdere Quicksigns, dan kiest u voor quick en safe. De Quicksign is een combinatie van een eenvoudig en flexibel frame en een grootformaat spandoek. Hiermee kunt u bouwprojecten, evenementen, promotieacties en allerlei andere uitingen eenvoudig en snel onder de aandacht brengen.

Waarom een Quicksign?

Met een Quicksign weet u zeker dat uw project of evenement opvalt. En een Quicksign staat in een mum van tijd. Het is snel, veilig en degelijk. U kunt Quicksign(s) bijvoorbeeld inzetten bij een sportevenement, festival, verkiezing, concert, dorpsfeest of als informatiebord bij een bouwproject.

De Quicksign mogelijkheden

Wij leveren het stalen frame, de constructie en het doek. U huurt het frame en betaalt het doek. De kenmerken van onze Quicksigns zijn:

  • Variabele breedte en hoogte
  • Leverbaar met extra wisseldoeken – Geprint op hoogwaardig materiaal – Weerbestendig
  • Op locatie leverbaar

Quicksign materialen

Wij werken met hoogwaardige, duurzame stalen frames die gemakkelijk en snel te plaatsen zijn. De frames hebben een veilige constructie omdat ze verstevigd worden met een betonnen onderplaat. Onze frames zijn van aluminium en voorzien van een hoogwaardige kwaliteit spandoek. Op plaatsen met veel wind kiezen we voor meshdoek dat winddoorlatend is.

Quicksign offerte aanvragen

U wilt één of meerdere Quicksigns om uw project of evenement onder de aandacht te brengen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij vertalen uw wensen naar een mooi ontwerp. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct.

Quicksign impressie

Quicksign informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over de Quicksign? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!