Haan Reclamewerk zorgt ervoor dat u opvalt en de juiste mensen bereikt.

Lees meer over Haan Reclamewerk

XXL Printing

Foto’s, full-color logo’s, stickers, buitenpresentaties, posters. En dat op groot formaat, maatje XXL. Met XXL printing valt u op. Voor al uw promotiemateriaal en binnen- en buitenreclame hebben wij een oplossing. Wij staan voor u klaar van ontwerp tot eindproduct en montage.

Waarom XXL Printing?

Met XXL printing weet u zeker dat u opvalt. Zeker wanneer u kiest voor full-color. Gegarandeerd succes! En printen kan tegenwoordig haast op iedere ondergrond. Niet alleen op papier maar denk ook aan zeildoek, folie, hout, aluminium panelen… Bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. U vraagt, wij draaien!

XXL printing mogelijkheden

Printen kan haast op iedere ondergrond: van doek tot hout, folie en aluminium. En datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. Een greep uit de mogelijkheden wanneer u kiest voor XXL printing: autoreclame, posters, roll-up banners, canvasdoeken, groot formaat spandoeken met bijpassende aluminium frames, stickers, magneetplaten, reclameborden, aannemersborden, makelaarsborden, vlaggen, banieren, beachflags, gevelreclame, lichtbakfolies, zonwerende folies, full-color belettering, zandstraal folies, spuitsjablonen, vloerstickers, posterframes, tuinposters, menukaarten, steigerframe banners, bewegwijzering…

XXL printing materialen

Wij printen groot op (zeil)doek, meshdoek en diverse vinylsoorten. Dit plakken wij op ondergronden zoals hout en aluminium. Posters worden op grootformaat (A0 en Abri) geprint op latex printers. Wij printen op hoogwaardig Airtex behangmateriaal, voor bijvoorbeeld het decoreren van een kantoor, schoolgebouw of het ‘pimpen’ van een slaapkamer. Niets is te gek! Dat geldt ook voor de afwerking van XXL prints: met een glans of mat laminaat, snijden, zagen of frezen naar de gewenste vorm en het juiste formaat.

XXL printing offerte aanvragen

Overtuigd van de vele mogelijkheden van XXL printing? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef bij uw aanvraag aan wat uw wensen zijn en één van onze specialisten gaat aan de slag. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct.