"Mijn werk is heel veelzijdig en divers. Daardoor verveel ik me nooit."

Gerrit van der Meij

Gerrit groeide op in Hallum maar woonde jaren in Zwolle. “Ik reed geregeld langs Stiens en zag op een gegeven moment dat Haan hier zat. Ik heb het altijd een beetje in de gaten gehouden, zo van wat gebeurt daar allemaal.” Toen hij de kans kreeg om te solliciteren, nam hij deze graag aan.

 
In Zwolle volgde hij een grafische opleiding en hij werkte jaren bij een zeefdrukkerij in Kampen. Voor de liefde kwam hij terug naar Friesland.

“Mijn werk is heel veelzijdig en divers. De ene keer ontwerp ik een gevel, de andere keer een auto en dan weer een spandoek.” Hij geeft aan dat het door die diversiteit nooit verveelt. “Ik kan iedere dag de mooiste dingen bedenken en lekker creatief bezig zijn.” Hij houdt van de no-nonsense mentaliteit die bij Haan heerst. “Er hangt een losse sfeer en je kunt zeggen wat je wilt.” Vroeger wilde hij striptekenaar worden maar zijn passie ligt bij de muziek. “Daar kan ik echt niet zonder.” Gerrit speelt basgitaar en zat in verscheidene rockbands. “Zelf muziek maken vind ik het mooiste.”

Recente cases van Gerrit van der Meij