"Er zijn zoveel verschillende taken bij Haan Reclamewerk, dat vind ik echt leuk!"

Jetty de Ruiter

Woonachtig in de omgeving van Stiens zag Jetty vaak Haan Reclamewerk voorbij komen. Tijdens haar studie voor allround signmaker aan de Friese Poort te Drachten was de keuze voor een stageplaats gauw gemaakt, het liefst bij Haan Reclamewerk.
Sinds kort is de stageperiode na 40 weken afgerond, met verve! Tijdens deze periode heeft Jetty zich bewezen als een harde werker en een fijne collega die goed haar mannetje staat tussen al haar mannelijke collega’s, hetgeen ervoor heeft gezorgd dat zij nu een baan heeft aangeboden gekregen als fulltime allround signmaker. Binnenkort zal zij een cursus gaan volgen om zichzelf verder te ontwikkelen als echte plak-ster.  “Er zijn zoveel  verschillende taken bij Haan Reclamewerk, dat vind ik echt leuk en daarom wilde ik daar graag stage lopen.”

In haar vrije tijd voetbalt Jetty al sinds haar jeugd fanatiek VV Wardy. Iedere maandag en woensdag een training en op zaterdag een wedstrijd met het eerste team van de dames. Daarnaast is ze vaak te vinden bij stockcarraces. Deze stoere tante rijdt ook graag op haar quad in haar vrije tijd, maar uiteraard wacht zij netjes met rijden hierop tot ze haar rijbewijs heeft gehaald… Dat papiertje kan ze binnenkort, net als haar contract, ook in de pocket steken. Welkom Jetty en veel succes!