“In dit bedrijf is iedereen belangrijk”

Lars van Bavel

Lars heeft altijd al affiniteit gehad met stickers. Na 15 jaar te hebben gewerkt bij zijn vorige werkgever heeft hij toch zijn gevoel gevolgd en is hij de uitdaging aangegaan bij Haan Reclamewerk.
Na een etentje met collega Laurens werd hij geprikkeld door de verhalen die Laurens had over Haan Reclamewerk. Erg positief en een fijne club mensen. Van het een kwam het ander en na een aantal gesprekken is Lars begonnen. “ik denk dat deze stap heel goed is voor mijn eigen ontwikkeling.” Eerst ter ondersteuning van onze print-operator Allard. Zij hebben een goede klik en vullen elkaar goed aan. “Ik zou willen dat ik het nog sneller zou leren.”  Uiteindelijk is het de bedoeling dat Lars zich op alle facetten inzetbaar maakt en steeds verder ontwikkelt.

In zijn vrije tijd gaat Lars graag wielrennen. Dit doet hij al vanaf zijn zestiende, echter de laatste tijd ontbreekt het  vaak aan tijd met name door de kinderen. Zijn andere hobby. De kleine mannen zitten beide op voetbal, daar geniet Lars ontzettend van. Daarnaast gooit hij zo nu en dan een hengeltje uit met zoon Morris.