"Ik heb hier leuke collega’s en de sfeer is prima"

Marco van Spengen

Sinds februari wordt ons team versterkt door Marco van Spengen. Deze 32-jarige vader van twee kinderen, Liam (6) en Elin (5) uit Heerenveen is een ervaren signmaker.

Voor hij bij ons verzeild raakte heeft hij al flink wat jaren gewerkt in de signbranche, waarin hij in alle facetten meedraaide. Ooit een opleiding tegemoet gegaan in de makelaardij, maar verleid door de vele openstaande vacatures raakte Marco via een uitzendbureau in de digitale wereld. Hier deed hij al gauw ervaring op als print-operator. Na vijfenhalf jaar te hebben gewerkt bij zijn vorige werkgever kwam hij de vacature voor signmaker bij Haan Reclamewerk tegen en solliciteerde, met succes!

“Ik heb hier leuke collega’s en de sfeer is prima. Het is natuurlijk altijd even wennen in het begin.” Voorlopig is Marco zijn doel om de functie die hij nu heeft zo goed mogelijk uit te voeren. “Maar je weet natuurlijk nooit wat er op je pad komt.”

In zijn vrije tijd houdt Marco zich graag bezig met sporten. Hij traint veel bij de sportschool waar hij groepstrainingen volgt. Ook voetbalt hij in het vierde van de Heerenveense Boys. Maar niets zo mooi als snowboarden. “Ik ben echt een wintersport liefhebber, maar sinds de kinderen is dat iets lastiger. Aankomend seizoen probeer ik zeker weer te gaan, de kinderen vinden het ook mooi!”

Deze zomer gaat Marco deelnemen aan de Carbage Run. Met een oude barrel rijden ze in vijf dagen vanuit Gorinchem door Frankrijk, Italië, Slovenië, Bosnië en eindigen ze in Kroatië.
Hiervoor hebben ze een oude Volvo geheel omgebouwd, inclusief barbecue op het dak. “Ja, dit stond echt op mijn bucketlist!”