2023 begint met expansie na derde overname binnen een jaar

Geplaatst op:

Op de foto Christiaan de Jong (links) en Willem Steegstra (rechts).

Per januari hebben we Druktemakers uit Heerenveen overgenomen. Met ruim 20 jaar ervaring een bekende signmaker in de regio. Voor ons als groep is het daarmee een ‘boppeslach’ omdat er veel ambachtelijk vakmanschap zit en dat blijft toch de basis van ons werk. De overname past bovendien heel mooi in onze ambitie om te groeien en steeds meer producten en diensten ‘in-house’ aan te bieden. Met de overname breekt er voor Druktemakers een mooie nieuwe tijd aan met een verhuizing naar een groter bedrijfspand, alle medewerkers verhuizen overigens mee.

In 2022 nam Haan Reclamewerk al twee andere reclamebedrijven in de regio over. Samen met Sign & Media Groep, sinds 2022 onderdeel van de groep, gaat Druktemakers de krachten bundelen. Als één sterk team gaan ze verder onder de naam Druktemakers Reclamewerk BV, op een riante nieuwe locatie langs de A7 in Heerenveen. De twee bedrijven vullen elkaar goed aan, klanten profiteren per direct van de extra daadkracht bij drukte en natuurlijk het toegenomen dienstenpakket.

De nieuwe organisatiestructuur wordt gefaseerd uitgerold, waarbij de vertrouwde contactpersonen en de korte lijntjes uiteraard blijven. Medio januari zal de verhuizing naar Businesspark Friesland-West 25-A een feit zijn. Het nieuwe pand is volledig duurzaam en geeft veel ruimte voor doorontwikkeling. In de zomer wordt de officiële opening verwacht.

Gebruik voor al uw vragen info@haanreclamewerk.nl of bel Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk op 085 05 09 200. Vrijblijvend eens binnenstappen in Stiens? U bent van harte welkom!

Download hier het persbericht.