Buitenreclame: onderscheidend en opvallend goed

Bevindt jouw bedrijf zich in een drukke straat en wil je graag boven de massa uitsteken? Ga je een nieuw restaurant of een winkel openen? Natuurlijk wil je dan een blijvende indruk op je klanten maken. Wij ontwerpen en produceren buitenreclame producten die binnen jouw huisstijl passen en net dat beetje extra bieden. De mogelijkheden in buitenreclame zijn eindeloos, vraag het en wij doen het. Inclusief de plaatsing en het onderhoud. Alles om jou te ontzorgen. Try us!

Velerlei soorten buitenreclame

Buitenreclame heeft een ontzettend belangrijke functie. Het moet herkenbaar en informatief zijn en uitstralen waar je bedrijf voor staat. Het is dé manier om klanten binnen te brengen voor jouw product of dienst. Creatief, chique of juist heel praktisch. We denken graag mee over het gebruiksdoel en de invloed van de locatie. Is de opdracht helder dan vertaalt Haan Reclamewerk jouw wensen in de beste buitenreclame producten. De website geeft een indruk van onze mogelijkheden maar eigenlijk doen we alles. Wij geven graag een passend advies voor jouw situatie.


Gevelreclame

Lichtreclame, gevelborden, gefreesde letters, geveldoeken en meer.

Raamfolie

Decoratieve en functionele folies voor lichtcontrole, privacy en meer.

Raambelettering

Decoratieve folies, raamstickers (actiematig), reclame-uitingen, logo’s en meer.

Reclameborden

Dibond of trespa in elk gewenst formaat, afgewerkt met fullcolour vinyl.

Groot formaat printen

Buiten- en binnenpresentaties, posters, doeken en meer op XXL-formaat.

Spandoeken

Duurzame materialen met een lange levensduur, optioneel met (groot)frame.

Zuilen

Herkenbaar in het straatbeeld, (on)verlicht, permanent of actiematig.

Vlaggen & masten

Gevelvlaggen, baniervlaggen, polyester of aluminium masten en meer.

Bewegwijzering

Standaard oplossingen of maatwerk, vele uitvoeringen en modellen mogelijk.

Buitenreclame door heel Nederland

Voordat we met de buitenreclame voor jouw winkel, horecabedrijf of kantoor aan de slag gaan komt er eerst een adviseur van ons langs. Dat kan overal in Nederland zijn. We maken foto’s van de huidige situatie, sparren over nieuwe ideeën en leggen de belangrijkste maten vast. Op basis van de locatie geven we advies over de geschikte soorten buitenreclame, van spandoeken tot gevelreclame met verlichting, samen wegen we alle opties tegen elkaar af. De collega’s van de reclamestudio maken de voorgestelde buitenreclame vervolgens visueel. Zodra het ontwerp akkoord is zetten we onze machines aan het werk en plannen we de levering / montage.

Waarom Haan Reclamewerk voor outdoor reclame?

Als Totaalontzorger werken we altijd met eigen mensen en machines. Een ervaren team van ruim 40 mensen geeft jou de zekerheid dat we de gemaakte afspraken nakomen en constante kwaliteit leveren. Haan Reclamewerk doet graag een stapje extra zoals adviseren over de vergunningsaanvraag voor gevelreclame. Met een groot arsenaal aan printers, snijmachines en freesapparaten is maatwerk geen enkel probleem, niets is ons eigenlijk te gek. De montage doen we door heel Nederland en soms daarbuiten, gelijk het onderhoud. Op zoek naar de beste partner voor buitenreclame? Dé redenen om voor Haan Reclamewerk te kiezen zijn:

  • Altijd korte lijntjes door persoonlijk contact
  • Onze ontwerpstudio levert jou dat ene unieke ontwerp
  • Productie en montage in eigen huis
  • Breed assortiment buitenreclame, niets is ons te gek

Buitenreclame cases

Je komt in goed gezelschap

Meerwaarde bieden, actief meedenken en buitenreclames maken die de verwachtingen van de klant overtreffen, dat is waar we voor staan. Opdrachtgevers vanuit het hele land vertrouwen vaak al heel wat jaren op onze service en kwaliteit. Dat maakt ons best een beetje trots, zeker omdat we het allemaal in eigen huis verzorgen. Lees hier de ervaringen.

Meer over ons

Iedere keer weer verrast hoe snel Haan Reclamewerk kan schakelen. Dat sluit geweldig aan bij ons eredivisie niveau!

Maarten Gildemacher
SC Cambuur

Lees meer

Haan Reclamewerk heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en leveren fantastische kwaliteit. Mede daardoor beschikken wij nu over een mooi sfeervolle proeflokaal.

Berber Braaksma
Sonnema Beerenburg

Lees meer