Signing van laadstations

De signing van een laadstation of waterstofstation is bepalend voor de gebruikerservaring en het veiligheidsgevoel van de gebruiker. Creatieve signing en goede verlichting maken het station compleet.

Clean Mobility

De signing van een laadstation of waterstofstation is bepalend voor de gebruikerservaring en het veiligheidsgevoel van de gebruiker. Creatieve signing en goede verlichting maken het station compleet.

De afgelopen jaren is het aanbod van laad- en waterstofstations enorm gegroeid. Omdat wij vanaf het begin al betrokken zijn bij diverse grote organisaties, durven wij te stellen dat we qua signing van stations zijn meegegroeid met deze ontwikkeling.

Wij verzorgen het gehele proces van ontwerp, productie, transport en installatie van signing. En dat alles op een transparante wijze, waarbij we de klant altijd op de hoogte houden van het proces.

Waarom Clean Mobility?

Deze stations zitten vaak op locaties, gecombineerd met een traditioneel tankstation. De tankstations hebben wereldwijd altijd een hoge attentiewaarde gehad, waardoor duurzame stations extra creatief moeten zijn.

Met het vergroten van de zichtbaarheid en het claimen van de herkenbaarheid draag je op directe wijze bij aan een positieve gebruikerservaring.

Denk onder andere aan;

  • branding van units
  • parkeervak- en asfaltmarkering
  • bewegwijzering
  • landmark(s)
  • lichtreclame(s)
  • verlichting
  • (tijdelijke) reclame langs de weg

Branding van units

Om de gebruiker direct duidelijk te maken van welke aanbieder de stations zijn, wrappen wij deze geheel in eigen huisstijl. Wij kunnen dit realiseren tijdens het productieproces van de unit op locatie, maar ook ter plekke bij units die al in gebruik zijn.

We gebruiken hierbij folies die enorm weersbestendig zijn en omdat we full colour printen, kunnen we gelijk jouw boodschap of bijvoorbeeld instructies aanbrengen.

Asfaltmarkering en bewegwijzering

Je neemt de afslag, rijdt een terrein op, maar dan begint de zoektocht. Middels wegmarkering en diverse boarding en bewegwijzering nemen we de duurzame rijder aan de hand mee naar de units. Wel zo fijn!

Landmark

Laat van een afstand zien dat je aanwezig bent! Met een landmark brengen we middels een paal/mast lichtreclame op hoogte. Ook zo help je de duurzame rijder om jou te vinden en claim je je omgeving.

Lichtreclame en verlichting

Een donker station wordt direct geassocieerd met gevaar. Met verlichting en lichtreclame val je niet alleen nóg beter op; je geeft de duurzame rijder tevens een veilig gevoel!

Tijdelijke reclame langs de weg

Nieuwe locatie aan het bouwen, of kan een locatie wel wat extra aandacht gebruiken? Met verschillende oplossingen kunnen we langs de weg de nieuwe locatie aankondigen!

Wij regelen alles voor je!

Als full-service signmaker hebben we alles in eigen hand. Van ontwerp tot productie, en van installatie tot transport en distributie.

En dit alles gebeurt ten allen tijde onder toezicht van je eigen dedicated projectmanager. Je hebt daarom altijd een vast contactpersoon en grip op de status quo, voortgang en realisatie.


Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases

// no rows found