Totaalontzorger in lichtreclame

Ben je een ondernemer met ambities die net iets verder gaan? Wil je in de massa van een drukke straat het lichtende voorbeeld van goede gevelreclame zijn? Met Friesland Lichtreclame, onderdeel van Haan Reclamewerk, hebben wij brede ervaring om jou proactief van advies te voorzien en mee te werken aan meer succes voor jouw onderneming met mooie duurzame oplossingen in lichtreclame. Als Totaalontzorger bieden we niet alleen het complete productaanbod, we maken het ook allemaal zelf.

Alle soorten lichtreclame voor binnen en buiten

Gevelbelettering met verlichting is een prachtig product waarmee we veel kanten op kunnen. Geholpen door nieuwe technieken zoals LED-verlichting realiseren we de mooiste creaties die bovendien duurzaam zijn. Lichtreclame moet uitstralen waar je bedrijf voor staat, klanten de weg wijzen en ook nog eens de juiste sfeer oproepen. Frivool, chique of juist heel functioneel. We denken graag mee over het gebruiksdoel en de invloed van de locatie. Is de opdracht helder dan vertaalt Friesland Lichtreclame als dochteronderneming van Haan Reclamewerk jouw wensen in lichtreclame oplossingen die jarenlang hun werk zullen doen. Wij geven graag advies over de mogelijkheden voor jouw situatie.


Indoor lichtreclame

Verlichte doeken, neon reclame, stralende LED-verlichting en meer.

Outdoor lichtreclame

Gevelbelettering met verlichting, digitale infopanelen, lichtbakken en meer.

Onderhoud lichtreclame

Uneto-VNI lichtreclamebedrijf met full-service garantie en onderhoudscontracten.

Lichtreclame voor winkel, horeca en kantoor

Het ontwerpen, produceren en leveren van lichtreclame oplossingen is een van onze kernactiviteiten. Nodig je ons uit om met jou te sparren over een oplossing voor een nieuwe of bestaande situatie dan mag je rekenen op een actieve bijdrage, van het eerste concept tot preventief onderhoud. De montageploeg van Friesland Lichtreclame zit dagelijks door heel Nederland om de door onszelf gemaakte gevelbelettering te plaatsen. Met een team van zo’n 40 mensen beschikken we over de slagkracht om grote organisaties in korte tijd te bedienen. We werken ook veel voor ondernemers / winkelketens in o.a. de detailhandel en horeca.

Ruime ervaring in lichtreclames voor binnen en buiten

Haan Reclamewerk is een full service reclame bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Daarmee zijn we een stabiele partner voor alle soorten reclame met of zonder verlichting. Niets is ons te gek omdat we alles zelf maken. Ook heb je daarmee de zekerheid dat we onze afspraken nakomen en snel kunnen schakelen als er onverhoopt iets misgaat. Zoek je een partij die je verrast met mooie oplossingen en tegelijk advies kan geven over de vergunningsaanvraag? Goede kans dat wij samen gelukkig worden. Verschillende landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners en overheidsinstellingen doen dagelijks naar tevredenheid een beroep op ons. De afwisseling die dat brengt geeft ons werk glans. Welkom!

  • Actief in heel Nederland en soms daarbuiten
  • Productie en montage geheel in eigen huis
  • Ruime ervaring in lichtreclame
  • Altijd op zoek naar duurzame oplossingen
  • Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Cases - hier zijn we trots op

Je komt in goed gezelschap

Meerwaarde bieden, actief meedenken en lichtreclames maken die de verwachtingen van de klant overtreffen, dat is waar we voor gaan. Opdrachtgevers vanuit het hele land vertrouwen vaak al heel wat jaren op onze service en kwaliteit. Dat maakt ons als nuchtere Friezen toch best een beetje trots. Lees hier de ervaringen van klanten.

Meer over ons

Wij werken al jaren lang samen met Haan Reclamewerk. Een fijne ploeg mensen met verstand van zaken en altijd bereid om je te helpen.

Richard Schrage
Schilderwerken Tiemersma

Lees meer

Één partij voor het produceren en monteren van al onze binnen- en buitenreclame; over ontzorgen gesproken!

Patrick van Erven
Douwe Egberts Café

Lees meer