Retailsigning: winkelpresentatie en promotiemateriaal

Van een raamsticker met ‘sale’ tot het restylen van een afdeling of de hele winkel omdat de nieuwe collectie binnen is? Een complete restyle van alle winkels in Nederland? Haan Reclamewerk verzorgt het van concept tot montage en onderhoud. Dat doen we met een team van ruim 40 mensen allemaal in eigen beheer. Ook bedrukken en leveren we een riante sortering aan losse POS-materialen. Promotiemateriaal dat de boodschap helder en creatief communiceert. Start selling now!

Kies de juiste strategie voor jouw retailsigning

Er zijn vele soorten promotiemateriaal voor de detailhandel, dat maakt het extra belangrijk om hier samen goede keuzes in te maken. Welk type past bij jullie, wat wil je promoten en hoe werkt het op zijn best binnen de winkelformule. Daarnaast moet het naadloos aansluiten bij de huisstijl van de winkel. Ben je een retailmanager, marketeer of communicatieadviseur bij een media- of reclamebureau? Onze productspecialisten komen graag eens langs om te sparren over de juiste strategie en hier de juiste promotieartikelen bij te selecteren. Samen met jou zorgen we ervoor dat die gevel, spandoeken of displays de boodschap doeltreffend overbrengen!


Instore signing

Peesdoek(frames), raamstickers, vloerstickers, product displays, belettering en meer.

Outstore signing

Vlaggen, spandoeken, gevelbelettering (verlicht), zuilen, etalages en meer.

Retail promotional

Etalagematerialen, promotioneel drukwerk, XXL promotie en meer.

Persoonlijk contact voor het beste resultaat

Haan Reclamewerk is het vaste aanspreekpunt voor al je retailsigning. Als Totaalontzorger in reclamewerk werken we voor winkels in de regio en bekende landelijke formules. Voor het eerste contact of voor een grote nieuwe campagne komt een van onze adviseurs op afspraak bij je langs. Aan de hand van praktische voorbeelden maken we inzichtelijk welk promotiemateriaal voor jouw winkel of supermarkt de beste keuze is. In deze dynamische markt komen daar altijd weer nieuwe mogelijkheden bij. Op basis van je wensen gaat onze reclamestudio aan de slag met de digitale presentatie. Zodra het concept akkoord is gaat het door naar de interne productieafdeling. We doen de montage altijd zelf, gelijk het tussentijdse onderhoud.

Unieke uitstraling en signing door Haan Reclamewerk

Klanten gericht naar jouw winkel trekken? Ze vervolgens naar de juiste afdeling begeleiden en zelfs dat ene product onmisbaar uitlichten? Met de juiste uitstraling, signing en POS-materiaal helpen wij jou op weg. Bij Haan Reclamewerk zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen, dit is mogelijk omdat we alles in eigen huis doen en de materialen gewoon op voorraad hebben. Zo ontzorgen we met succes winkels en winkelformules in heel Nederland.

  • Productie en montage geheel in eigen huis
  • Breed assortiment, niets is ons te gek
  • Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen
  • Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Cases - hier zijn we trots op

Van de aankleding van de gevel en de etalage tot het complete pakket met posters, raamstickers, product displays, belettering en spandoeken. Het zijn een paar voorbeelden van de vele reclamediensten die we leveren in de retail.

Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases

Je komt in goed gezelschap

Onze opdrachtgevers zijn actief in alle sectoren in de detailhandel. We zetten graag in op een lange termijn relatie met jou als opdrachtgever. Dat geeft ons de beste kans om meerwaarde te bieden en POS-materiaal te ontwerpen en te leveren dat de aandacht van jouw klanten trekt.

Meer over ons

We hoeven maar te bellen en ze staan op de stoep, altijd met de juiste oplossingen.

Mathieu Faber
Fellini City Lounge

Lees meer

Iedere keer weer verrast hoe snel Haan Reclamewerk kan schakelen. Dat sluit geweldig aan bij ons eredivisie niveau!

Maarten Gildemacher
SC Cambuur

Lees meer