Groot assortiment bedrijfskleding en promokleding

Goede bedrijfskleding maakt hét verschil in jouw dagelijkse werk. Comfortabel om te dragen, beschermend waar nodig en perfect passend binnen jouw huisstijl. Op zoek naar een goed adres voor al jouw nieuwe kleding? Ons zusterbedrijf Druktemakers Reclamewerk in Heerenveen is dé specialist voor Noord-Nederland met een uitgekiende collectie topmerken in elke prijsklasse. Ze hebben ervaring in alle beroepsgroepen en helpen je graag met het aanmeten en bedrukken van de gewenste kleding. In de showroom in Heerenveen of op locatie.

Bekijk het assortiment


Kledingvideo

Herkenbaar, veilig en comfortabel in alle sectoren

Of je nu werkzaam bent in de horeca, de zorg, een productielocatie of in weer en wind buiten, wij bieden voor iedere sector passende bedrijfskleding. Van functionele en goed zittende werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, polo’s, thermokleding tot bijpassende accessoires. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de specifieke wensen van mannen en vrouwen. Afhankelijk van de kleding en de aantallen geeft ons team advies over de vele bedrukkingsmogelijkheden. Medewerkers zelf laten bestellen, dat kan met ons handige online bestelportaal. Nieuwsgierig, kom dan langs in onze showroom in Heerenveen.


T-shirts en polo’s

Met korte of lange mouw, comfortabel en passend bij jouw (huis)stijl.

Sweaters

Vesten, hoodies en sweatshirts, bedrukt of geborduurd met logo.

Werkbroeken

Kies uit ruim 50 modellen, maatwerk voor elke beroepsgroep.

Werkjassen

Voor elk seizoen, lekker draagbaar, functioneel en herkenbaar.

Promokleding

Met snijlogo’s, transfer, zeefdruk of fraai geborduurd. Voor elk event.

Schoenen

Bekende merken, in hoog of laag model of als instapper, kies direct online.

Kleding Management Systeem video

Kleding op maat voor optimaal werkplezier

Wij zijn jouw ‘one stop’ adres voor eersteklas bedrijfskleding en promokleding. Met ons advies heb je snel de outfit gevonden die bij je past. Op basis van jouw wensen maken we hiervoor als eerste vrijblijvend een digitaal ontwerp met het logo. Passen kan in de showroom, maar ook op locatie aan de hand van passets. Zodra het creatieve concept akkoord is en we alle maten helder hebben, wordt er doorgeschakeld naar de afdeling productie. De kleding wordt namelijk allemaal in eigen huis in Heerenveen bedrukt. Zo kunnen we trefzeker leveren wat we beloven en dat tegen gunstige prijzen.

Klanten ontzorgen in bedrijfskleding

Promokleding nodig voor een actie of evenement? Weinig tijd om nieuwe bedrijfskleding uit te zoeken of juist heel specifieke wensen? Vertrouw gerust op ons team voor maatwerk oplossingen in professionele kleding. We hebben een enorme collectie op voorraad en doen de bedrukking ervan steevast met onze eigen mensen. Van de eerste selectie tot het organiseren van de passessies, het design en de uiteindelijke levering kun je rekenen op hetzelfde vaste aanspreekpunt. Prettig persoonlijk dus. Medewerkers de mogelijkheid geven om zelf online een (herhaal)bestelling te plaatsen, dat kan met onze online bestelmodule.

  • Actief in heel Noord-Nederland
  • Kleding passen in onze showroom of op locatie
  • Jarenlange ervaring voor het beste advies
  • Waar mogelijk kiezen we voor duurzaam
  • Jouw persoonlijke kleding specialist!

Diverse merken bedrijfs- & promokleding

Betrek medewerkers in het bestelproces met een persoonlijk account

Voor grotere organisaties is het handig én leuk om medewerkers rechtstreeks bedrijfskleding en beschermingsmiddelen te laten bestellen. Met onze slimme software is dat proces namelijk perfect te plannen. Op basis van een persoonlijke login kan elk teamlid zelf, binnen het aan hem of haar beschikbaar gestelde budget, een bestelling plaatsen. Alle maten worden netjes gekoppeld aan de persoon, waarbij er zelfs ruimte is om eventuele maatafwijkingen te vermelden.

Deze tool is vanaf desktop, tablet en mobiel te gebruiken. Zo is op ieder moment de bestelstatus inzichtelijk, is het resterende budget helder en kan een medeweker de eigen bestelhistorie inzien. Natuurlijk kun je desgewenst als organisatie zelf meekijken. Heeft jouw bedrijf nog extra wensen, goede kans dat ons flexibele systeem daar een oplossing voor biedt!

Meer informatie over KMSInloggen KMS