Functionele raamfolie en decoratieve glasfolie

Voor de zakelijke markt bieden we onder de naam Haan Raamfolie techniek innovatieve oplossingen met functionele glasfolie. Denk aan specialistische oplossingen voor warmtewering, energiebesparing, privacy en extra veiligheid. Glasfolie kan ook een puur decoratieve functie hebben. Bijvoorbeeld de creatieve belettering van winkels, kantoren en horeca conform huisstijl of voor een tijdelijke actie of extra privacy. Kortom, de mogelijkheden van glasfolie zijn eindeloos. Wat de klus ook is, we passen uitsluitend duurzame 3M raamfolie toe met een uitzonderlijk lange levensduur.

Raamfolie en glasfolie voor de zakelijke markt

Functionele raamfolie wordt toegepast voor warmte- en lichtcontrole en als bescherming van personen en objecten. Eigenlijk overal waar controle van invallend zonlicht, extra isolatie of veiligheid belangrijk is. Raamfolie kan worden aangebracht op alle soorten vlak glas en welhaast iedere situatie. Het is voor het oog onzichtbaar en heeft nauwelijks invloed op de lichtinval.

Onder decoratieve glasfolie valt bijvoorbeeld matte folie om ruimtes af te schermen voor extra privacy. Hierin kan bijvoorbeeld ook een logo worden verwerkt. Verder doen we voor de retail en horeca veel actiematige raamstickers en raambelettering. Al deze reclame uitingen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast in een ontwerp conform huisstijl.


Raambelettering

Creatieve belettering conform huisstijl, logo’s, creatieve patronen en meer.

Raamstickers

Vestig eenvoudig de aandacht op je bedrijf of een speciale actie met bedrukte folie.

Glasfolie

Snijfolies, transparant, wit of met zandstraal effect (privacy) in elke gewenste kleur.

Warmtewerende raamfolie

Voorkom instraling van de zon en warmte voor meer comfort.

Zonwerende raamfolie

Vermindert opwarming en zorgt voor lagere energiekosten.

UV-werende raamfolie

Beschermt het interieur van je (kantoor)pand tegen schadelijke instraling van zonlicht.

Isolerende raamfolie

Isoleren zonder verbouwen, verbeter eenvoudig je energielabel.

Veiligheidsfolie

Inbraakwerend, als doorvalbeveiliging, voorkomt gevaarlijke glasscherven.

Spiegelfolie

Extra privacy waarbij transparantie zoveel mogelijk behouden blijft.

Enthousiaste samenwerking voor het beste resultaat

De productspecialisten van Haan Reclamewerk en Haan Raamfolie techniek zijn opgeleid bij 3M. Zo kunnen ze maatwerk advies geven voor de toepassing van decoratieve glasfolie en functionele raamfolie voor jouw situatie. Dat begint met het vaststellen van de situatie ter plaatse; het type glas, de ligging en zaken als lichtinval en privacy. Wat is bij decoratieve folie de communicatie doelstelling, hoe belangrijk is de uitstraling van het pand en wat zijn de lokale regels. Onze productspecialisten hebben het antwoord! Met eigen voorraad en montageploeg zijn we bovendien snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Kies Haan Reclamewerk voor alles in raamfolie

Met de 3M raamfolie hebben we de perfecte oplossing op velerlei gebied. Naast de functionele folies leveren we met onze eigen reclamestudio ook veel maatwerk designs. Denk aan raambelettering voor tijdelijke acties, bedrijfslogo’s of creatieve patronen. Niets is onmogelijk! Haan Reclamewerk geeft je graag advies voor jouw situatie, dat begint bij ons met persoonlijk contact. We ontwerpen en maken alles in eigen huis, zo ontzorgen we met succes een groeiende kring vaste klanten.

  • Actief in heel Nederland en soms daarbuiten
  • Functionele raamfolies en decoratieve glasfolies
  • Altijd op zoek naar duurzame oplossingen
  • Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Cases - hier zijn we trots op

Met ruim 30 jaar ervaring weten we opdrachtgevers uit het hele land aan ons te binden voor alles in binnen- en buitenreclame. Het is de combinatie van oplossingen en de slagkracht van het team waarmee we het verschil maken. Niet voor niets zijn we dé totaalontzorger in reclamewerk. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases

Je komt in goed gezelschap

We zetten graag in op een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Dat geeft ons de beste kans om meerwaarde te bieden, actief mee te denken en folies te leveren die jarenlang hun functie vervullen. We werken door heel Nederland en uitsluitend voor de zakelijke markt. Voor welke toepassing schakel jij ons in? Kom maar op!

Meer over ons

Ik zou Haan Reclamewerk zeker aanbevelen! Ze leveren goede kwaliteit en het is gewoon prettig samenwerken met professionele bedrijf.

Kor Visser
Olympia

Lees meer

Wij werken al jaren lang samen met Haan Reclamewerk. Een fijne ploeg mensen met verstand van zaken en altijd bereid om je te helpen.

Richard Schrage
Schilderwerken Tiemersma

Lees meer