Over Haan Reclamewerk

Ooit als eenmanszaak vanuit huis begonnen, inmiddels werken we met een team van ruim 40 specialisten. Haan Reclamewerk heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een stabiele partner voor ondernemers in de regio maar zeker ook voor grote landelijke partijen / ketens. Douwe de Haan richtte Haan Reklame in 1988 op en sinds 2009 is Christiaan de Jong zijn partner in crime. In 2014 kreeg het bedrijf een nieuwe naam – Haan Reclamewerk – en huisstijl.

Met drie succesvolle overnames van branchegenoten in korte tijd en het nieuwe bedrijfsonderdeel Haan Raamfolie techniek gaat het vooral de laatste jaren hard. In alle bescheidenheid mogen we onszelf inmiddels één van de grotere signmakers in Nederland noemen!

Totaalontzorgers in reclamewerk

Opdrachtgevers vanuit het hele land doen graag een beroep op ons voor de levering van effectieve reclame-uitingen voor binnen en buiten. Ze waarderen de jarenlange ervaring, het persoonlijke contact en de nuchtere aanpak. De belangrijkste productgroepen zijn binnenreclame, buitenreclame, promotional, voertuigreclame, city- & eventdressing, retailsigning, lichtreclame en raamfolie. Elke opdracht begint met een eerlijk advies en een ontwerp op maat. Ook voor de productie en de montage kunnen we beschikken over een geweldige ploeg mensen. Kortom, wij regelen alles voor je!

  1. Innovatief en duurzaam
  2. Door heel Nederland en ook daarbuiten
  3. Voor bedrijven, retailketens, overheid en horeca
  4. Ruim 40 professionals staan voor je klaar!

Werken bij Haan

Op dit moment hebben wij 5 vacatures openstaan.

Bekijk vacatures

Ons team

We werken met een hecht team; grafisch vormgevers, reclameadviseurs, printoperators en monteurs. Ze delen de ambitie om collega’s en klanten langdurig aan ons te binden.

Bekijk ons team

Jurjen
Zwerver

Jetty
de Ruiter

Talysa
Katoele

André
Swart

Mauro
Bouma

Wim
de Jong

Mark
Spijkerman

Pieter
Slager

Gerard
de Leeuw

Karst
Koning

Wiep
Schuurmans

Caroline
Hankel

Lot
Molog

Danny
de Jong

Douwe
de Haan

Minne
Hoekstra

Cibele
Ferreira

Gerald
Weidgraaf

Ilja
de Groot

Fedde
Akkerman

Klaas
Tamsma

Vincent
Rozema

Titia
de Wal

Arjen
Westra

Allard
Valkema

Lars
van Bavel

Gerrit
van der Meij

Fokko
Nooitgedagt

Cor
Bruining

Barry
Ekkers

Erik
Faber

Allard
Sinnema

Nienke
van der Gang

Dirk
Kwakkel

Mirjam
Reurink

Hester
Meijer-Oenema

Mascha
Tromp

Remy
Vlaming

Christiaan
de Jong

Petra
Canrinus

Wieger
Krist

Amarens
de Boer

Sytse
Bloem

Esther
Kooistra

MVO

We zijn groot geworden in het Friese dorp Stiens. Als ondernemers van nu staan we graag voor het welzijn van een heel divers team. Via deze medewerkers zijn we ook actief betrokken in de regio. Zo zetten we regionale evenementen op de kaart en geven we (jong) talent de kans om te excelleren. Via een partnerschap met het Fries Museum is er een directe link met de cultuursector.

Duurzaamheid

We denken het liefst in oplossingen voor vele jaren. Daar past een hoogwaardige en dus duurzame materiaalkeuze bij. Via opdrachtgevers in de publieke sector hebben we daar inmiddels veel ervaring in opgedaan. Ook voor de productie kiezen we steevast lokaal en milieubewust. Met 400 zonnepanelen voorziet Haan Reclamewerk volledig in de eigen energiebehoefte, we leveren we bovendien stroom aan de gemeenschap. Ontdek meer.

SIBON signbedrijf

Kiest u voor Haan Reclamewerk, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON erkend signbedrijf. Dit keurmerk is de beste garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Op al onze leveringen zijn daarom de SIBON voorwaarden van toepassing. Deze brancheorganisatie staat eveneens voor duurzaam en veilig werken.

Haan Suppliers

Haan Reclamewerk is dé allround signmaker. We werken voor zakelijke klanten in heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers in de regio, overheidsinstellingen, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven, winkels en winkelketens. Je komt dus in goed gezelschap!

Haan Sponsorships

Lokale betrokkenheid bij sport en cultuur past ons al jaren. Zo zijn we sponsor van jong talent maar ook de eredivisieclub Cambuur. Via een partnerschap met het Fries Museum dragen we cultuur een warm hart toe. Ook zijn we sinds jaar en dag hofleverancier van de Stienser Keatsdagen.

Trotse sponsor van jong talent uit eigen dorp!

Dorpsgenoot Mathys Faber (16 jaar) is een geweldige shorttrack belofte die we graag ondersteunen! In deze video ervaar je onze gezamenlijke passie voor het schaatsen.

Mathys begon op 9-jarige leeftijd bij Trias Shortrack Leeuwarden. Nu rijdt hij bij het KNSB Talent Team Wadro KTT Noord (het vroegere Jong Oranje). In november 2023 mocht hij meedoen aan zijn eerste internationale World Cup wedstrijd in de Elfstedenhal. Begin 2023 werd Mathys Nederlands Kampioen Junioren Relay met Noah van Riet, Niels Bergsma en Jenning de Boo. Die laatste was op het NK en EK Langebaan 2023 in Thialf dé sensatie van de 500 en 1000 meter. Dreamteam!

Lokale betrokkenheid bij sport past ons al jaren en met deze topper wordt dat enthousiasme alleen nog maar versterkt.