Referenties

Ondernemers in heel Nederland vertrouwen dagelijks op onze mensen. Hoe ervaren klanten die samenwerking met Haan Reclamewerk en de kwaliteit van het eindproduct? We laten er graag een aantal aan het woord. Misschien wordt jouw opdracht wel het volgende succesverhaal, op onze inzet kun je alvast rekenen! Cases van recente opdrachten vind je hier.

Haan Reclamewerk heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en leveren fantastische kwaliteit. Mede daardoor beschikken wij nu over een mooi sfeervolle proeflokaal.

Berber Braaksma
Sonnema Beerenburg

Case: Sonnema

Haan Reclamewerk heeft ons geholpen met raamfolie om de temperatuur in de zomer naar beneden te krijgen. Ik zou ze zeker aanbevelen! Ze leveren goede kwaliteit en het is gewoon prettig samenwerken met professionele bedrijf.

Kor Visser
Olympia

Wij werken al jaren lang samen met Haan Reclamewerk. Een fijne ploeg mensen met verstand van zaken en altijd bereid om je te helpen.

Richard Schrage
Schilderwerken Tiemersma

Opnieuw hebben wij de keuze gemaakt voor Haan Reclamewerk, gebaseerd op zowel onze voorgaande positieve ervaringen als de goede prijs-kwaliteitverhouding die zij bieden. Hun transparante communicatie en de snelle voortgang in het offertetraject hebben destijds onze keuze duidelijk bepaald. Het contact met hun team verloopt vriendelijk en professioneel, waarbij zij proactief meedenken over mogelijkheden voor het hergebruik van bestaande constructies. Bovendien worden eventuele onvoorziene uitdagingen snel en vakkundig opgelost, wat getuigt van hun betrokkenheid en deskundigheid. Kortom, wij zijn tevreden met het behaalde resultaat!

Henk Zwartenkot
Saferoad

Vanaf de oprichting van ons eerste Douwe Egberts Café (vestiging in Leeuwarden) hebben we Haan Reclamewerk ingeschakeld voor de binnen- en buitenreclame. Omdat ze totaalontzorger zijn hoeven we simpelweg te schakelen met één partij. Die korte lijntjes en het persoonlijke contact zorgt voor snelheid en kwaliteit. Van de lichtreclame op de gevel tot de menukaart boven de balie. alles is mogelijk!

Patrick van Erven
Douwe Egberts Café

Haan Reclamewerk verzorgd als co-sponsor van SC Cambuur vrijwel alle offline signing. De belettering van de spelersbus, reclameborden, maar bijvoorbeeld ook actiematige uitingen zoals de promotievlag en de #CambuurKomtEraan autostickers. Een betrouwbare, flexibele en kundige partner waar we blindelings op kunnen vertrouwen en die ons iedere keer weer verrast in het snelle schakelen. Juist de korte lijntjes, snelheid en kwaliteit sluit geweldig aan bij ons eredivisie niveau!

Maarten Gildemacher
SC Cambuur

Klantbeleving is super belangrijk in ons vak. Met Haan Reclamewerk hebben we hebben we een partij gevonden die ons qua signing op alle fronten kan ontzorgen. Van de gevelreclame tot de aankleding van het terras en de inrichting van het restaurant, steeds kwam er een passende oplossing die ons blij maakte. Het hele concept straalt echt eenheid uit. Elke dag weer krijgen we leuke reacties van gasten op de fraaie fotowanden, top!

Mathieu Faber
Fellini City Lounge