Referenties

Ondernemers in heel Nederland vertrouwen dagelijks op onze mensen. Hoe ervaren klanten die samenwerking met Haan Reclamewerk en de kwaliteit van het eindproduct? We laten er graag een aantal aan het woord. Misschien wordt jouw opdracht wel het volgende succesverhaal, op onze inzet kun je alvast rekenen! Cases van recente opdrachten vind je hier.

Vanaf de oprichting van ons eerste Douwe Egberts Café (vestiging in Leeuwarden) hebben we Haan Reclamewerk ingeschakeld voor de binnen- en buitenreclame. Omdat ze totaalontzorger zijn hoeven we simpelweg te schakelen met één partij. Die korte lijntjes en het persoonlijke contact zorgt voor snelheid en kwaliteit. Van de lichtreclame op de gevel tot de menukaart boven de balie. alles is mogelijk!

Patrick van Erven
Douwe Egberts Café

Haan Reclamewerk verzorgd als co-sponsor van SC Cambuur vrijwel alle offline signing. De belettering van de spelersbus, reclameborden, maar bijvoorbeeld ook actiematige uitingen zoals de promotievlag en de #CambuurKomtEraan autostickers. Een betrouwbare, flexibele en kundige partner waar we blindelings op kunnen vertrouwen en die ons iedere keer weer verrast in het snelle schakelen. Juist de korte lijntjes, snelheid en kwaliteit sluit geweldig aan bij ons eredivisie niveau!

Maarten Gildemacher
SC Cambuur

Klantbeleving is super belangrijk in ons vak. Met Haan Reclamewerk hebben we hebben we een partij gevonden die ons qua signing op alle fronten kan ontzorgen. Van de gevelreclame tot de aankleding van het terras en de inrichting van het restaurant, steeds kwam er een passende oplossing die ons blij maakte. Het hele concept straalt echt eenheid uit. Elke dag weer krijgen we leuke reacties van gasten op de fraaie fotowanden, top!

Mathieu Faber
Fellini City Lounge

Haan Reclamewerk

Opvallende buitenreclame nodig?

Alles om jouw stad of evenement mooier te maken. We leveren, plaatsen en onderhouden het complete pakket. Bekijk snel ons volledige aanbod.

Ga naar City- & Eventdressing