Promotiemateriaal in elk gewenst format

Klanten naar een open dag trekken? Een (tijdelijke) actie op groot formaat communiceren langs de snelweg? Beachflags om je evenement kleur te geven? Haan Reclamewerk is direct inzetbaar voor de productie van jouw campagnemateriaal. Mooie reclameproducten, opvallende formaten en een duidelijke boodschap, als Totaalontzorger nemen we het complete traject voor onze rekening. Eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat jij er op een creatieve manier opvalt. Bring it on!

Duidelijke boodschap digitaal gedrukt

Wij zorgen ervoor dat jij je klanten kunt bereiken, waar ze zich ook maar bevinden. Jouw boodschap kan worden gedrukt / geprint op een grote verscheidenheid aan materialen. Papier, folie of doek, het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Ons machinepark kan ook zeer grote formaten aan. Voor grote aantallen en korte levertijden draaien we onze hand niet om. Weten wat het kost? Vraag dan direct een voorstel voor spandoeken, reclameborden, stickers of posters in jouw huisstijl. Haan Reclamewerk levert promotiemateriaal voor de detailhandel, horeca en vele andere opdrachtgevers.


Promotie signs

Flagsigns, quicksigns, square-signs voor de bouw, evenementen en promoties.

Doeken

Ontwerp, productie en montage van steigerdoeken, speakerdoek en meer.

Presentatie banners

Rolbanners voor showroom, winkel of beurs, opvallend eenvoudig in gebruik.

Vlaggen

Fullcolour digitaal gedrukt, leverbaar vanaf kleine aantallen voor vele doeleinden.

Stickers

Vloerstickers, raamstickers en actiematige stickers voor winkels, horeca en meer.

Posters

Foto’s, promoties, buitenpresentaties, met of zonder frame, ook XXL-formaten.

Enthousiaste samenwerking voor het beste resultaat

Met onze jarenlange ervaring zijn we een waardevolle gesprekspartner die jou van a tot z kan ontzorgen. Voor we gaan printen spreken we de opdracht met je door, bekijken we de situatie en beoordelen we het bronmateriaal. Aan de hand van de digitale proef mag jij zeggen of we de verwachtingen waargemaakt hebben. Printen kan op haast iedere vorm en ondergrond. Zeildoek, folie, hout, aluminium, bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking, jij vraagt, wij draaien! De reclameproducten die we maken zijn vaak onderdeel van een grote campagne waarvoor we ook de plaatsing en het onderhoud verzorgen.

Ga voor promotiemateriaal naar Haan Reclamewerk

Eén aanspreekpunt voor al jouw reclamematerialen? Dan zit je bij ons goed. We fabriceren alles met onze eigen machines, maken graag werk van bijzondere opdrachten en hebben voldoende slagkracht om grote klussen voor landelijke spelers naar tevredenheid te vervullen. Eigenlijk is niets ons te gek. Met een team van ruim 40 mensen behoren we tot de grote landelijke spelers in deze markt. Overtuigd van de vele mogelijkheden? Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct.

  • Startklaar voor elke landelijke campagne
  • Met ons advies maak jij het verschil
  • Duurzaam werken staat centraal
  • Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Cases - hier zijn we trots op

Je komt in goed gezelschap

Overweeg je om voor ons te kiezen voor het verzorgen van jouw promotiemateriaal? We doen graag ons best om te laten zien waar onze meerwaarde zit. Dat kan een eenmalige actie in je eigen regio zijn of een grote landelijke campagne. Op basis van jouw wensen gaan onze productspecialisten aan de slag. Haan Reclamewerk ontzorgt je van ontwerp tot eindproduct volledig.

Meer over ons

Haan Reclamewerk heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en leveren fantastische kwaliteit. Mede daardoor beschikken wij nu over een mooi sfeervolle proeflokaal.

Berber Braaksma
Sonnema Beerenburg

Lees meer

Goede prijs-kwaliteitverhouding, transparante communicatie, snelle doorloop en proactief, een aanrader!

Henk Zwartenkot
Saferoad

Lees meer