Productnieuws: akoestisch vilt

Geplaatst op:

Ontdek de veelzijdigheid van akoestisch vilt

Duurzaam, stijlvol en op talloze manieren toepasbaar, dat is in het kort waarom we zo enthousiast zijn over dit nieuwe product. Akoestisch vilt wordt gemaakt van gerecycled PET en is leverbaar in 30 krachtige kleuren. Dit lichtgewicht materiaal leent zich uitstekend voor bewerking en bedrukking, waardoor de creatieve mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn. We hebben vilt inmiddels ingezet voor onderstaande toepassingen. Maar dat is nog maar het begin, we denken graag mee in jouw volgende project.

Voorbeeld toepassingen

  • Bewegwijzering: akoestisch vilt kan worden gebruikt voor duidelijke en stijlvolle bewegwijzering in openbare ruimtes.
  • Wandbekleding: creëer een warme en geluiddempende sfeer met akoestische viltpanelen in een ontvangstruimte, restaurant of kantoor.
  • Reclame-uitingen en giveaways: denk aan tijdelijke reclameborden of unieke geschenken gemaakt van dit veelzijdige en gerecyclede materiaal.

De mogelijkheden zijn oneindig

De viltpanelen laten zich heel precies in de juiste vorm snijden. Extra bewerkingen zoals een vouw, profileringen, ronde hoeken, organische vormen of een combinatie ervan, we doen het allemaal. Door te werken in lagen met verschillende kleuren vilt, ontstaan er unieke creatieve mogelijkheden. Een toplaag met houtprint geeft bijvoorbeeld het effect van een lattenwand, terwijl reliëf zorgt voor een fraaie speling van licht en schaduw.  Full colour bedrukking maakt het plaatje compleet. Bovendien absorbeert vilt geluid en heeft het brandvertragende eigenschappen.

Meer weten over de vele toepassingsmogelijkheden van vilt? Download onze productfolder, dan leer je er alles over. Onze adviseur komt graag bij je langs met een ‘kom tot bloei’ promo pakket. Aan de hand daarvan kan hij je zeker inspireren tot mooie nieuwe creaties in vilt!