Bedrijfsbezoek ‘Friese Zaken’ bij Haan Reclamewerk

Geplaatst op:

Als aftrap van het nieuwe seizoen was Haan Reclamewerk op dinsdag 13 september gastheer voor een grote groep leden van Friese Zaken, een netwerkorganisatie voor ondernemers in onze provincie. Haan Reclamewerk is hier als lid en sponsor actief bij betrokken. Inzet is om zakelijk Friesland te verbinden en zo bij te dragen aan een goed ondernemersklimaat. Deze lunchbijeenkomst stond in het teken van ons dagelijks werk; signing.

Friese Zaken is de netwerkorganisatie voor ondernemende mensen met de ambitie om te groeien. Met een diversiteit aan bijeenkomsten willen ze zakelijk Friesland verbinden en zo bijdragen aan de economie in Noord-Nederland. De slogan ‘maakt je rijker’ verwijst naar nieuwe ervaringen, interessante contacten, inspirerende ideeën en het zoeken van verbinding met collega ondernemers uit de buurt. Elk seizoen zijn er ruim 20 meetings. Tijdens de (lunch)bijeenkomsten wordt er in een kleine setting één onderwerp uitgelicht dat is ingebracht door aangesloten clubleden. Haan Reclamewerk in dit geval dus.

Onbekend maakt onbemind…
Na een gezellig lunch nam Laurens Jongema de gasten mee in een wervende presentatie over ons werk. Wat is signing, wat kun je er mee en waar pas je dit toe? Ook ging hij in op de commerciële kansen van signing voor ondernemers. Bekend maakt bemind zo was de stelling als afgeleide van de bekende spreuk. Naamsbekendheid alleen is allang niet meer voldoende, binnen- en buitenreclame moet ook waarde toevoegen aan die naam. Aansluitend op de presentatie volgde een rondleiding langs de verschillende afdelingen. Collega’s van de vloer konden mooi over hun eigen vak vertellen en direct iets laten zien. Transparantie en korte lijnen zoals het past binnen de bedrijfscultuur van Haan Reclamewerk. De ongeveer 45 aanwezigen kregen tussendoor alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, zaken uit te wisselen en vragen te stellen over de gepresenteerde reclameproducten.
Natuurlijk lieten we niemand met lege handen naar huis gaan. Uit eigen productie schonken we onder meer een van dibond gemaakt vogelhuisje. Ook kreeg iedereen een waardebon voor een kosteloze QuickScan van de eigen signing. Al met al een zeer geslaagde middag met een grote opkomst.
Wil je er zelf ook eens bij zijn, dat kan, de volgende bijeenkomst van Friese Zaken is op 22 september bij de Golfclub in Leeuwarden. Meer info op Friesezaken.frl