Carwrapping

Wel eens een volledig beplakte auto zien rijden? Niet te missen toch? Bij carwrapping laat je een auto compleet of gedeeltelijk inpakken in een folie (hoogwaardige vinyl). Carwrappen kan in verschillende kleuren, in mat of hoogglans, met foto’s en gebruik van eigen ontwerpen. Alles is mogelijk en wij denken daarin graag mee.

Wat is carwrapping?

De carwrapping folie is erg flexibel en sterk waardoor bijvoorbeeld uw gehele auto kan worden ingepakt in de folie. Wilt u wat anders maar twijfelt u nog? Carwrapping is dé manier om eens te wisselen van kleur of stijl. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Een mooie bijkomstigheid is dat carwrapping ook beschermd tegen steenslag en krassen, hierdoor blijft uw originele lak in uitstekende staat! Mocht u besluiten om de carwrap ooit eens te verwijderen, dan ziet uw auto er als nieuw uit. De originele lak is namelijk niet aangetast door de carwrap folie!

carwrapping

Onderhoud carwrappen

De folie die we gebruiken voor het carwrappen is niet onderhoudsvrij. Dit betekend dat u, net als u originele lak, de carwrapping folie goed dient te onderhouden. De carwrapping folies beschikken standaard over een laminaat. Deze zorgt voor de glans en de bescherming van de folie. Wij raden af om met een carwrapping voertuig door de wasstraat te gaan. Het beste is om het voertuig te reinigen met de hand en normale autoshampoo. Op die manier gaat de carwrapping folie jaren mee. Voor matte carwraps zijn eventueel speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar.

Wat kost carwrapping?

De carwrapping kosten verschillen per voertuig. Dit hangt o.a. af van de gebruikte folies, het model van het voertuig, de grootte en of het voertuig volledig dient te worden gewrapt. Een auto, fiets, motor, boot of ander voertuig kan namelijk ook gedeeltelijk worden gewrapt. Voor meer informatie over de kosten van carwrapping kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.