Busstation Leeuwarden

Interesse? Neem direct contact op

Het stationsgebied in Leeuwarden wordt een hoogwaardige entree van de stad en is hét openbaar vervoer knooppunt in Fryslân. Het vernieuwde busstation is hier een groot onderdeel van. In samenwerking met aannemer K_Dekker Bouw & Infra heeft Haan Reclamewerk de signing van het busstation bedacht, ontwikkeld en geplaatst.

Wat was de opdracht?

In opdracht van de provincie Fryslân het produceren en plaatsen van perronletters en productie en plaatsen van buslijn aanduidingen d.m.v. slanke verlichte lichtbakken. Ontwerp: Borren Stalenhoef architecten.

Hoe hebben we dit gerealiseerd?

Op basis van tekeningen van de architect en in nauwe samenwerking met Mavitec, de constructeur van de stalen constructie en K_Dekker Bouw & Infra, de aannemer van het complete busstation, is er door de tekenaars van Haan Reclamewerk vooraf met precisie ingetekend hoe de letters op de bestaande constructie geplaatst moesten worden. Daarnaast zijn er diverse berekeningen gemaakt om alles naadloos en veilig op elkaar aan te laten sluiten.

Om het dagelijkse busvervoer van Arriva zo min mogelijk te storen heeft ons eigen montage-team d.m.v. hoogwerkers de diverse perronletters ‘s nachts geplaatst.

 

Het resultaat

Aan deze case werkten mee

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf?

Neem dan direct contact op met Haan reclamewerk en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden om ook voor u een passende reclame oplossing te bedenken.

Kom direct in contact