Busstation Leeuwarden

Het stationsgebied in Leeuwarden wordt een hoogwaardige entree van de stad en is hét openbaar vervoer knooppunt in Fryslân. Het vernieuwde busstation is hier een groot onderdeel van. In samenwerking met aannemer K_Dekker Bouw & Infra heeft Haan Reclamewerk de signing van het busstation bedacht, ontwikkeld en geplaatst.

De opdracht

In opdracht van de provincie Fryslân het produceren en plaatsen van perronletters en productie en plaatsen van buslijn aanduidingen d.m.v. slanke verlichte lichtbakken. Ontwerp: Borren Stalenhoef architecten.

Hoe gingen we te werk?

Op basis van tekeningen van de architect en in nauwe samenwerking met Mavitec, de constructeur van de stalen constructie en K_Dekker Bouw & Infra, de aannemer van het complete busstation, is er door de tekenaars van Haan Reclamewerk vooraf met precisie ingetekend hoe de letters op de bestaande constructie geplaatst moesten worden. Daarnaast zijn er diverse berekeningen gemaakt om alles naadloos en veilig op elkaar aan te laten sluiten.

Om het dagelijkse busvervoer van Arriva zo min mogelijk te storen heeft ons eigen montage-team d.m.v. hoogwerkers de diverse perronletters ‘s nachts geplaatst.

Let’s go!

Interesse naar één van onze diensten en de mogelijkheden daarvan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Direct contact opnemen
  • Meld je nu gratis aan voor onze nieuwsbrief
  • Elke maand volop inspiratie & tips in je mailbox
  • Blijf op de hoogte van het laatste Haan sign nieuws

Tweede overname in korte tijd!

Haan Reclamewerk versterkt marktpositie opnieuw met overname van Sign & Media Groep uit Heerenveen.

Meer lezen