CVV Blauw Wit ’34

CVV Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden is een voetbalvereniging voor amateurs met zo’n 1.300 leden, waarvan de helft jeugd. Ze bieden volop variatie zoals veldvoetbal voor heren, vrouwen, meisjes en jongens en G-voetbal, maar ook zaalvoetbal voor heren en vrouwen. Plezier in sport staat steeds voorop. Blauw Wit wil ook buiten het veld graag de beste zijn. Op het vlak van uitstraling, communicatie, de presentatie van sponsoren en de bewegwijzering was er nog volop ruimte voor verbetering. Daarvoor werd Haan Reclamewerk als regionaal betrokken partner ingeschakeld.

De opdracht

Upgrade van het complex met logo’s en met name extra aandacht voor sponsoren, dat was in het kort de briefing. Dit idee heeft in diverse gespreksrondes met alle betrokkenen steeds meer gestalte gekregen. Aan bod kwamen de bewegwijzering en de belettering van het clubgebouw. Op basis van de wensen van de klant heeft ons team hiervoor verschillende creatieve voorstellen gemaakt. Deze zijn vervolgens weer aan de club gepresenteerd. Blauw Wit waardeerde de goed uitgewerkte ideeën en kon op basis daarvan als snel tot de nodige keuzes komen. De transformatie van de club op Sportpark Wiarda is ronduit indrukwekkend te noemen. De samenwerking verliep zo goed dat we besloten hebben om ons als subsponsor aan de club te binden.

De uitvoering

De vereniging vond in ons de professionele partner die alle onderdelen van de signing in en rond het clubgebouw en langs de sportvelden kon verzorgen. Blikvanger is het vijf meter hoge logo van Blauw Wit als raambelettering bij de ingang van het sportpark. Gelijk de gevelbelettering met de clubnaam en het zo herkenbare logo. Conform huisstijl werd de bewegwijzering rondom de ingang en de kleedkamers volledig vernieuwd. Een plattegrond verduidelijkt bezoekers waar ze zich mogen melden. Het belang van de sponsors van de club komt mooi tot uiting in de borden ‘Denk aan onze sponsors’ waar ook direct het logo van Haan Reclamewerk in meegenomen is. Om de positieve sfeer binnen de vereniging te onderstrepen zijn verschillende ramen en deuren op fraaie wijze beletterd. Zo kan deze club met een rijke traditie sinds 1934 weer lekker fris de toekomst tegemoet!