Fastned

Fastned ontwikkelt snellaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Europa. Ze nemen de ambitie om meer vrijheid te geven aan elektrische rijders heel serieus. Het bedrijf heeft namelijk al ruim 240 laadstations gebouwd. Inzet is klanten met een elektrische auto zo snel als technisch mogelijk is hun weg te laten vervolgen. Op verzorgingsplaats Lingehorst aan de A2 bij Beesds werd onlangs het eerste uitstootarm gebouwde snellaadstation geopend. Een leerzame pilot die zeker navolging zal krijgen. De signing en de aankleding van de feestelijke opening werd door ons als duurzame partner gedaan. De opvallend handige SitSign kreeg hierin een centrale plek.

Case video

De opdracht

Haan Reclamewerk heeft al door heel Nederland opdrachten voor Fastned gedaan. Zo ontwikkelden we speciaal voor deze klant een fraaie reclamezuil. Deze gitzwarte totem met helder verlicht logo is een geweldige eyecatcher die op steeds meer plekken in het land te zien zal zijn. De Polestar elektrische auto die je op de foto’s ziet is trouwens eveneens door ons beplakt. Meest recent werden we gevraagd om de officiële opening van het eerste emissiearme station in Beesd aan te kleden. Naast spandoeken en de Polestar kregen de onlangs door ons geïntroduceerde SitSigns hierin een hoofdrol. Dat werd – letterlijk – een stevig succes.

De uitvoering

Het bedrijf Fastned groeit razendsnel, eind 2024 hopen ze de grens van 400 stations te passeren. Daar past een landelijk opererende signing partner bij die dat tempo kan volgen. Voor de opening van dit eerste emissiearm gebouwde laadstation was Jan Hendrik Dronkers, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bereid gevonden. Hij deed dit samen met Bart Lubbers, medeoprichter van Fastned. Om dit officiële moment kleur te geven verzorgden wij alle signing werkzaamheden. De onlangs door ons geïntroduceerde SitSigns pasten perfect in dit plaatje. Snel te plaatsen en handig te gebruiken als rustpunt voor de gasten. De informatiepanelen op de bankjes leenden zich perfect voor de nodige achtergrondinformatie. In deze video kun je mooi zien hoe onze mensen te werk gaan om het plaatje compleet te maken.