Fastned

Haan Reclamewerk is vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling en productie van Fastned stations. Met een speciaal ontworpen snel te wisselen lichtreclame systeem heeft Haan Reclamewerk in 3 jaar tijd 200 locaties voorzien van lichtreclame.

Hoe is Fastned terecht gekomen bij Haan?

“We hebben een aantal bedrijven benaderd om een offerte te doen voor een prijspaal. Daar zat Haan ook bij. Douwe zei meteen ‘ik breng wel eens wat mogelijkheden langs’. Zo kwam hij naar Amsterdam met een halve prijspaal met onze naam, logo en van alles erop. Fantastisch! Het contact is vanaf het eerste moment heel goed geweest. Haan denkt heel proactief mee en dat is precies wat wij nodig hebben in deze start-up. Ons bouwteam heeft dit namelijk nog nooit gedaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar partijen die het leuk vinden om niet alleen een product af te zetten maar ook een proces op gang te helpen en daarin mee te werken.” Hoffman vertelt dat grappig genoeg die prijspaal er uiteindelijk niet eens is gekomen. “Maar van het een kwam het ander en zo heeft Haan lichtreclames voor ons gemaakt, doen ze bestickering, en maken reclamezuilen voor ons.”

Wat doet Haan Reclamewerk voor Fastned?

Haan Reclamewerk heeft een speciaal, snel te wisselen, lichtreclame ontwikkeld voor Fastned en realiseert inmiddels ook diverse beletteringen en reclamezuilen voor dit ambitieuze bedrijf.