Junction

Junction creative + digital agency is ontstaan uit verschillende bekende (en soms beruchte) bureaus in de hoofdstad van Friesland. Het is een broedplaats waar creativiteit, media en technologie samenkomen. Zo ontstaan oplossingen die impact hebben. Voor het bedenken, creëren, bouwen en verbeteren van effectieve communicatie uitingen gaan ze graag een actieve samenwerking met opdrachtgevers aan. Haan Reclamewerk komt regelmatig in actie voor de uitvoering van die creatieve ideeën van het bureau. Zo mochten we deze zomer ook het nieuwe kantoor van Junction boven Sophias van signing voorzien.

De opdracht

Junction wil het beste bureau van Nederland zijn. Dat doen ze onder meer met de methode van Squads, kleine teams met verschillende specialisten die samen voor een opdracht aan de slag gaan. Die multidisciplinaire benadering vraagt om een kantoor waar iedereen onder hetzelfde dak met elkaar aan de slag kan. Met een verhuizing naar een nieuw kantoor aan de Lange Marktstraat in Leeuwarden is dat perfect gelukt. De mooie uitstraling van het pand sprak ze aan maar het was wel zaak om daarbinnen positief op te vallen. Hiervoor werd de samenwerking gezocht met ons als signing partner.

De uitvoering

Een kantooromgeving met veel glas vraagt om de toepassing van decoratieve glasfolie. Als dealer van 3M hebben we daar veel ervaring mee. De foto’s laten mooi zien hoe het logo van Junction terugkomt in de etsfolie op de scheidingswanden. Deze belettering geeft de ruimtes tegelijk de nodige privacy. Het kantoor van Junction is onderdeel van Markt058 van Frame Offices (verhuurder van flexwerkplekken) in het voormalige Aegon gebouw, ook dat logo zie je op de ramen. De lichtreclame op de gevel is het stralende middelpunt van het stationsplein geworden naar onze bescheiden mening. Eenmaal binnen tot slot worden bezoekers verrast door de kubusvormige lichtreclame met de bedrijfsnaam.