Light4U lightbuilders

Samen bouwen aan jouw succes, dat is het motto van Light4U lightbuilders uit Joure. Het bedrijf is sinds 2004 actief in de markt voor verlichtingsarmaturen voor de zakelijke markt. Voor relaties in Dokkum, Dublin of zelfs Dubai. Dat kunnen bijvoorbeeld winkels, showrooms, kantoren en horeca ondernemers zijn. Light4U heeft een eigen R&D afdeling, veel eigen voorraad, uitstekende productiefaciliteiten en dat allemaal in het hart van Friesland. Ze houden ervan om als team vooruit te gaan en elke dag plezier te hebben. De sprankelende werkomgeving straalt dat met onze bijdrage ook zeker uit!

De opdracht

Om ruimte te geven aan de snelle groei heeft Light4U enige tijd terug gekozen voor een volledig nieuw kantoor en warehouse. Stijlvol, ruimtelijk en geheel zelfvoorzienend. Een prachtig thuis voor lichtprofessionals uit alle windstreken, dat moest het worden. Met deze briefing mocht Haan Reclamewerk aan de slag met alle signing. Van het eerste advies, tot het ontwerp, de productie en de uiteindelijke realisatie plus montage, we mochten het als totaalpakket neerzetten en het resultaat zie je hier. Dit is precies wat Light4U wilde uitstralen naar collega’s en relaties.

De uitvoering

Eigenlijk moet je direct door naar die geweldige serie foto’s. Kijk dan met extra aandacht naar de lichtreclames voor Light4U en Karizma Luce. De verschillende uitvoeringen van de belettering op de buitenzijde van het pand en de zuilen die we hier neergezet hebben. Op het buitenterrein plaatsten we ook nog nieuwe vlaggenmasten en vrolijke vlaggen. Full colour fotobehang doen we vaker maar ook wij waren verrast door het effect van goede verlichting op het totaalplaatje. De kantoren, kantine en de afdeling productie, ze zien er allemaal écht super sfeervol uit en zijn het resultaat van alweer een geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.