Nieuw Lenna

Aan de rand van Wolvega, middenin het groen, staat de voormalige serviceflat Lenna. Het gebouw heeft een ware metamorfose ondergaan en is volledig gerenoveerd. Met het concept ‘Nieuw Lenna’ is er letterlijk nieuw leven ingeblazen. Er zijn appartementen voor wie zelfstandig wil blijven wonen met de luxe van ontmoetingsplekken en servicemogelijkheden. Een deel van de appartementen is bestemd voor Zorghuizen Noord-Nederland en Uniek Talent. Hart van het gebouw is het eveneens nieuwe restaurant Bruisss. Het eigentijdse concept laat Lenna weer bloeien! Haan Reclamewerk verzorgde de frisse uitstraling.

De opdracht

Nieuw Lenna staat voor wonen met extra aandacht. Met de renovatie en de herbestemming van het bestaande gebouw was het nodig om een passende nieuwe uitstraling te vinden bij het nieuwe woonconcept. Ook moest het restaurant Bruisss als centrale ontmoetingsplek voor een hapje en een drankje worden voorzien van fraaie en tegelijk goed te begrijpen belettering. Een boeiend proces dat Haan Reclamewerk samen met Ton van het sympathieke creativiteitsbureau GoToGrow uit Oranjewoud heeft opgepakt. Voor ons een mooie klus met een diversiteit aan signing producten.

De uitvoering

Na verschillende sessies met de betrokken partijen kreeg het nieuwe concept gestalte. GoToGrow was verantwoordelijk voor het creatieve ontwerp, hierbij hebben ze steeds goed rekening gehouden met de mogelijkheden van onze signing oplossingen. Het resultaat; vlaggen en masten, verlichte doosletters boven de entree (aangevuld met een lichtlijn), verlichte bak met iconen en letters boven de ingang van het café, brede verlichte bak boven het terras en een fraaie reclamezuil. Eersteklas signing om het frisse elan van Nieuw Lenna te bekrachtigen!