Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda ligt verstopt in de Friese bossen bij het dorpje Oranjewoud. Gasten hoeven de deur maar uit te stappen om te genieten van de rust en de natuur. Bezoekers uit binnen- en buitenland zien het dan ook als een ideale thuisbasis om Friesland te ontdekken. Het gezellige landelijke karakter klinkt nadrukkelijk door in de aanpak van het team, de gerechten met streekgebonden ingrediënten en de algehele uitstraling van het hotel. In deze stijl mocht Haan Reclamewerk de complete signing verzorgen.

De opdracht

De directie van het Parkhotel zocht voor de nieuwe belettering een specialist in buitenreclame uit Friesland die bij voorkeur ook alles in eigen huis produceert. Als totaalleverancier konden we prima aan deze wensen tegemoet komen. De gepresenteerde ontwerpen voor de lichtreclame, de bewegwijzering en de zuil zijn direct visueel in de situatie gepresenteerd. Zo hadden de verantwoordelijke medewerkers van Tjaarda een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Belangrijk omdat alles natuurlijk draait om de juiste sfeer en beleving. Al snel na de eerste overleg kreeg het nieuwe concept gestalte en kon team Haan Reclamewerk in Stiens aan de slag met de productie.

De uitvoering

Het logo is als vast element op een creatieve manier in alle uitingen verwerkt. In de uitvoering hebben we eerst de complete bewegwijzering en de parkeerbordjes gedaan. Bij de toegangsweg is een luxe vlakke zuil met praktische informatie geplaatst. De bestaande lantaarnpalen zijn door ons voorzien van banierhouders, hierop zijn dubbelzijdige banieren geplaatst. Voordat gasten binnenstappen in het hotel wordt hun aandacht gevangen door de fraaie lichtreclame boven de entree en op de muur. Al met al een smaakvol geheel dat uitstekend past in de bosrijke omgeving.