SC Cambuur bus

SC Cambuur, kortweg Cambuur, is opgericht in 1964. De club speelt in de kleuren geel en blauw van de stad Leeuwarden en heeft een fanatieke supportersschare. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Cambuurstadion, genoemd naar de wijk waarin het sportpark is gelegen. Cambuur doet het de afgelopen seizoenen geweldig met attractief voetbal, zo wisten ze zelfs voor het eerst in de historie van PSV te winnen. Naast een verdiende plek in het linker rijtje (seizoen 2021-2022) werd in 2022 ook de eerste paal geslagen voor het nieuwe stadion. Haan Reclamewerk heeft het als trouwe supporter van dichtbij mee beleefd.

De opdracht

Ons bedrijf is sinds 2009 officieel Business partner van SC Cambuur en die relatie heeft in 2022 mooie een upgrade naar het co-sponsorschap gekregen. We zijn van mening dat die lokale betrokkenheid goed bij ons past. Alle visuele uitingen (met uitzondering van de kleding en digitale reclame) in en rond het stadion worden door ons team gedaan. Zo kregen we ook de opdracht om de Cambuur bus volledig opnieuw te beletteren.

De uitvoering

Het vorige ontwerp, ook door ons gedaan, heeft het zo’n zeven jaar uitgehouden. Nu was het tijd voor iets nieuws, passend in de herkenbare #Cambuurkomteraan! stijl. Naast het beroemde logo kregen de belangrijkste sponsors ook een prominent plekje. De gebruikte 3M folie is duurzaam geproduceerd en gaat weer vele jaren mee. Zo kan de spelersbus met het voltallige team weer gezien worden bij alle bekende Eredivisieclubs in heel het land. We hopen zelf nog lang in het succes van deze mooie club te kunnen delen!