Sophias

Sophias Leeuwarden is te vinden in het voormalige Aegon kantoor, direct tegenover het station in Leeuwarden. Een trendy stukje stad waar het bruist van de activiteiten. In Sophias komen meerdere horecaconcepten bij elkaar. Zo is er de Urban bistro waar je op hoog niveau kunt lunchen, dineren en borrelen. Buiten in de zogenaamde City Garden is het lekker genieten van de fijnste hapjes en drankjes. Team Haan heeft de vintage stijl en het herkenbare kroontje op fraaie wijze toegepast in alle signing oplossingen voor dit restaurant.

De opdracht

We willen dé nieuwe parel in het aanbod van horeca in Leeuwarden worden, wat kunnen jullie voor ons doen? Met die vraag kwamen de uitbaters van Sophias Leeuwarden bij ons. Het was daarmee direct helder dat er ruimte was voor creatieve ideeën en technische oplossingen. Dat overigens in goede samenwerking met het reclamebureau van deze klant. Als totaalaanbieder konden we alle uitingen in eigen huis bedenken en maken. Dat sloot perfect aan bij de wens van de opdrachtgever om één vast aanspreekpunt te hebben. Van de eerste indruk bij aankomst tot de warme sfeer op het terras op een mooie zomeravond.

De uitvoering

De City Garden is een belangrijke trekker in het all-day concept, de vintage lichtreclame die we hiervoor bedachten was de perfecte binnenkomer bij deze klant. Je kunt het eindresultaat vinden bij de ingang van het terras en boven de counters waar bestellingen voor food en drinks geplaatst worden. In dezelfde stijl deden we de lichtreclame op de buitengevel, net als de reclamezuil in het gras niet te missen. Overal in het restaurant zie je onze duurzame raambelettering terugkomen. Mooi detail zijn de teksten met het kroontje bij de toiletten. Kwaliteit zit in de details, dat heeft de ervaring ons wel geleerd!