Tall Ships Races

Waar een kleine havenstad groot in kan zijn. Met bijna veertig tallships van over de hele wereld en ruim 300.000 bezoekers is dit een evenement van formaat. Het havengebied wordt elke vier jaar door de organisatie getransformeerd tot een gezellig podium met muziek, kraampjes, een reuzenrad en nog veel meer. De sfeer is super en ook deze keer is alles dankzij de goede voorbereidingen weer soepel verlopen. Met onze verschillende eventdressing oplossingen hebben we daar een heldere bijdrage aan geleverd.

De opdracht

Organisatie en gemeente hebben ons ingehuurd als signing partner voor dit evenement omdat we met onze ervaring al vanaf de start een actieve bijdrage leveren in het goed neerzetten van het hele plan. Eerder deden we bijvoorbeeld ook voor de Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Omdat het een groot gebied betreft is het erg belangrijk dat bezoekers het maximale uit hun dag kunnen halen en makkelijk de weg weten te vinden op het haventerrein. Tegelijk is de vrolijke uitstraling met vlaggen en spandoeken erg belangrijk. Als totaalaanbieder kunnen we onze opdrachtgever hierin perfect ontzorgen.

De uitvoering

Zodra de plannen voor dit jaar helder waren zijn we gestart met het opmaken van alle uitingen en de presentatie ervan aan de tall ships organisatie. Na akkoord zijn onze mensen gestart met de productie van de doeken voor de dranghekken, bouwhekdoeken, de lantaarnpaal banners, FlagSigns, SquareSigns, de snelwegborden en een super leuke selfiespot bij de beroemde walvisfontein. Alles is door onze eigen mensen gemonteerd (en later ook weer weggehaald) op locatie. Kortom, een uniek mooi evenement waar we over vier jaar zeker weer bij betrokken hopen te zijn!