Van der Velde Boeken

Boekhandel Van der Velde is de meest ambitieuze boekhandel van het noorden met acht vestigingen. Onlangs werd de winkel aan het A-kerkhof in Groningen ingrijpend verbouwd. Just in time voor de drukke decembermaand plaatsten wij alle signing (lichtreclame) op de gerenoveerde gevel. Zie deze succesformule eens stralen in het straatbeeld!

De opdracht

Eind oktober 2022 ging de winkel aan het A-kerkhof weer open na een interne verbouwing van 10 weken waarbij de winkel een stukje groter is geworden door de overname van het naastgelegen pand. De nieuwe inrichting heeft een warme, welhaast klassieke stijl gekregen. Ook de gevel van het pand is inmiddels hersteld. Haan Reclamewerk mocht aantreden om de in eigen huis gemaakte signing aan te brengen en aan te sluiten. Een mooie kroon op dit succesvolle renovatieproject en ‘ just in time’ voor de gezellige decembermaand. Prachtig om te zien hoe deze winkelketen zichzelf weet te vernieuwen en ontwikkelen en in deze uitdagende markt.

De uitvoering

Typisch weer zo’n klus waar we als totaalleverancier onze meerwaarde konden laten zien. Bij de renovatie van de gevel was niet alleen de directie van Van der Velde maar ook de eigenaar van het pand betrokken. En natuurlijk heb je altijd met de lokale overheid te maken. Met onze ervaring kon er vlot doorgepakt worden en is het resultaat stipt op tijd naar ieders tevredenheid opgeleverd. De buitenreclame betrof de plaatsing van de dubbele gegoten acrylaatletters met LED verlichting, het aanbrengen van de haakse bak (voorzien van acrylaat en translucente folie) en de driedubbele raambelettering (snijfolie). Niet zichtbaar in de presentatie maar we pakten ook nog een sticker boven de trap mee. Herkenbaar en helder verlicht, weet iedereen deze grootse boekhandel weer te vinden!