Visser

Visser Leeuwarden is al ruim 100 jaar actief als carrosseriebouwer. Sinds de jaren zestig zijn ze gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige ambulances, defensie-, politie- en brandweervoertuigen. Het bedrijf is zelfs marktleider op het gebied van de ambulancebouw en speciale voertuigen voor de brandweer. Met trots worden daarnaast speciale projecten in opdracht van defensie uitgevoerd. Onze signing zorgt voor een passende – opvallende – uitstraling van deze voertuigen, ook hebben we onlangs de complete signing van de nieuwe vestigingslocatie van Visser gedaan.

De opdracht

Vanaf ongeveer 2015 doen we ‘in huis’ het beletteren van hulpverleningsvoertuigen voor Visser. Geruime tijd ervoor, in het jaar 2000 hebben we samen al eens een grote klus geklaard; het transformeren van de oude GHOR regio’s naar de stijl die we vandaag kennen; de gele voertuigen met de opvallende rood-blauwe signing. Door deze hechte werkrelatie kregen we ook de aanvraag voor de signing & bewegwijzering rondom het nieuwe bedrijfspand op het bedrijventerrein ‘De Zwette V’. Een opdracht die ons als totaalleverancier in signing heel goed paste.

De uitvoering

Toen de mooie nieuwe locatie van Visser werd opgeleverd hebben wij de lichtreclame, een reclamezuil, bewegwijzering, vlaggen en masten, dibond panelen en de belettering van de roldeuren gedaan. Alles tot in detail ontworpen en uitgevoerd in de huisstijl van Visser. De signing is vervolgens door onze eigen mensen gemonteerd op locatie. Visser streeft bij het ontwikkelen en produceren van haar producten naar het minimaliseren van de negatieve effecten op het milieu. Voor wat betreft de signing is er daarom ook steeds gezocht naar duurzame oplossingen. Deze case is een mooi voorbeeld van waar een meerjarige relatie tussen opdrachtgever en Haan Reclamewerk allemaal toe kan leiden. We verheugen ons alvast op de volgende bijzondere klus!