Wender

Wender is er voor mensen die een positieve wending in hun leven nodig hebben. De naam staat voor draaien, keren, wenden; symbolisch voor mensen die op een keerpunt in hun leven staan. Haan Reclamewerk heeft onlangs alle signing voor de nieuwe locatie van deze hulpinstantie in Leeuwarden gedaan.

De opdracht

Wender komt voort uit de samenwerking tussen Het Kopland en Zienn. Ze helpen mensen die te maken hebben met (dreigende) dakloosheid en huiselijk geweld en het voorkomen daarvan. Het werkgebied is Noord-Nederland. Achter de schermen werkten de instanties al geruime tijd samen, sinds kort dus ook officieel onder één dak en met dezelfde naam. Daar paste een eenduidige frisse huisstijl bij, deze is door ons in en om het kantoor aan de Oostergoweg in Leeuwarden toegepast op alle signing.

De uitvoering

Als full-service beletteraar hebben we alle uitingen zelf gemaakt én aangebracht. Dit betrof de gevelreclame (fraaie gegoten LED letters gemonteerd op een dibond cassette), parkeerbordjes, gevelborden, spandoeken, glasfolie en baniervlaggen. Verder hebben we binnen sfeer gebracht met fotobehang en canvas frames, daarvoor zijn beelden gebruikt uit het werkgebied; de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Gezien het werkveld van Wender is een goed gevoel voor een ieder die binnenstapt erg belangrijk, daar hebben we dan ook met veel plezier onze bijdrage aan geleverd!