Haan Reclamewerk zorgt ervoor dat u opvalt en de juiste mensen bereikt.

Lees meer over Haan Reclamewerk

Haan Reclamewerk

Meer weten over onze geschiedenis, onze diensten, hoe gemotiveerd ons team is of welke carrièremogelijkheden er wellicht voor jou zijn? Lees hieronder meer.
Geschiedenis Haan Reclamewerk

Geschiedenis Haan Reclamewerk

Ooit als eenmanszaak vanuit huis begonnen, is Haan Reclamewerk al jaren een stabiele en betrouwbare factor in de signwereld. Douwe de Haan richtte Haan Reklame in 1988 op en sinds 2008 is Christiaan de Jong zijn partner in crime. In 2014 kreeg het bedrijf een nieuwe naam – Haan Reclamewerk – en huisstijl.

Bekijk de geschiedenis ➝
Wat doet Haan Reclamewerk?

Wat doet Haan Reclamewerk?

Wij zijn gericht op de toekomst en combineren creatieve ideeën daarom met de beste technologieën. Zo kunnen we u en uw bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar maken in een snel veranderende markt. Wij zorgen ervoor dat u uw klanten bereikt op de plekken waar ze zich bevinden. Of ze nou rondlopen, rijden of winkelen. Dit doen wij met gevelreclame, autoreclame, lichtreclame, belettering en XXL printing. U kunt bij ons ook terecht voor ontwerp & advies.

Bekijk onze diensten ➝
Haan Reclamewerk, het team

Haan Reclamewerk, het team

Met een enthousiast en professioneel team staan wij klaar om aan uw wensen tegemoet te komen. Met inzicht in haalbaarheid en effect, en met veel praktijkervaring. Maar ook met vernieuwingsdrang want wij zijn niet bang de technische grenzen te verkennen.

Bekijk ons team ➝
Werken bij Haan Reclamewerk

Werken bij Haan Reclamewerk

Wil je heel graag bij ons werken? Heb je bijzondere talenten en vaardigheden? Denk je dat je een goeie toevoeging bent aan ons team? Wellicht is er een vacature. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.  Zodra er een passende vacature ontstaat, nemen wij contact met je op.

Bekijk onze vacatures ➝