Samenwerking met het Fries Museum

Geplaatst op:

Onlangs tekenden Kris Callens namens het Fries Museum en Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk een driejarig partnership. Als allround signmaker leveren we al jaren heel diverse middelen voor de tentoonstellingen van het Fries Museum. Vanaf nu gaan we daarnaast ook verschillende maatschappelijke projecten steunen en zo meer.

Christiaan de Jong hierover: “Wij vinden het Fries Museum een parel in Friesland en zijn trots om voor het museum te mogen werken. Via deze overeenkomst zijn we meer dan alleen een opdrachtnemer. We intensiveren onze relatie voor langere tijd en zullen onder andere maatschappelijke projecten van het museum steunen.” Het Fries Museum is blij met de samenwerking en steun en zet de komende jaren nadrukkelijk in op het verder uitbreiden van partnerships met regionale bedrijven zoals Haan Reclamewerk uit Stiens.

Op de foto vlnr:
Daniel Hoogterp, Liesbeth van Keimpema, Kris Callens (Fries Museum), Christiaan de Jong, Hester Meijer-Oenema en Barry Ekkers (Haan Reclamewerk) bezegelen de samenwerking voor het doek van 10 x 15 meter dat Haan Reclamewerk produceerde voor de tentoonstelling à la Campagne.