Machinepark uitgebreid en verduurzaamd

Geplaatst op:

Snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid, het zijn belangrijke argumenten om doorlopend te investeren in ons machinepark. De recent in gebruik genomen HP latex printers voldoen ruimschoots aan die criteria. Latex-inkt op waterbasis is milieuvriendelijk, net als de gebruikte media. De prints zijn geurloos en geven geen schadelijke stoffen af, dat werkt natuurlijk prettig voor iedereen. De nieuwste inkt-technologie heeft een 30% groter kleurenbereik en het energieverbruik van de printers ligt zo’n 20% lager. Win-win dus.

Ook nieuw is de Fuji LED UV vlakbedprinter. De vacuümtafel van deze machine beschermt harde en flexibele media en houdt de ondergrond perfect plat voor hoogwaardige afdrukken. Waar nodig wordt er gewerkt met een primer voor optimale hechting. De resultaten zijn indrukwekkend, de slimme printtechniek is tevens zeer zuinig en dus kosten efficiënt. De verschillende nieuwe printers worden door ons ingezet voor het printen van de veelgevraagde raamfolies, maar ook voor canvas, fotobehang, raamdecoratie, voertuigreclame en bijvoorbeeld textiel.

We zijn blij met de extra mogelijkheden en de verbeterde efficiëntie, dat voordeel vertalen we graag in mooie nieuwe opdrachten, kom maar op!