Overname Friesland Reclame

Geplaatst op:

Haan Reclamewerk versterkt haar positie in de markt voor lichtreclame met overname Friesland Reclame uit Burgum.

Per 1 december 2021 hebben we collega signmaker Friesland Reclame uit Burgum overgenomen. Dit bedrijf heeft zich in de afgelopen 25 jaar als specialist in lichtreclame ontwikkeld tot een sterke speler op de Nederlands markt. Voor ons was het daarmee een prachtige kans om dit bedrijfsonderdeel extra slagkracht te geven. Dat gaat nu dus gebeuren!

Haan Reclamewerk en het nieuwe Friesland Lichtreclame vullen elkaar heel mooi aan. Dat blijkt ook uit de positieve reacties die we ontvangen van klanten, zowel van Friesland Reclame als Haan Reclamewerk. Ons team van signmakers is door het nieuws sterk gemotiveerd om het bedrijfsonderdeel lichtreclame de komende jaren nog meer vleugels te geven met interessante producten en diensten.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe identiteit van Friesland Lichtreclame. We gaan spoedig een frisse huisstijl en nieuwe website lanceren. Nieuwsgierig wat het nieuwe Friesland Lichtreclame samen met Haan Reclamewerk te bieden heeft? U bent van harte welkom in Stiens, drinken we samen een goede kop koffie en krijgt u vrijblijvend een rondleiding. Uiteraard komen we ook met plezier bij u langs.

Gebruik voor al uw vragen info@frieslandlichtreclame.nl of bel Christiaan de Jong, Barry Ekkers of Laurens Jongema van Haan Reclamewerk op 058 257 41 51. Vrijblijvend eens binnenstappen in Stiens? U bent van harte welkom!

Op de foto: Bjinse Wolters tekent samen met Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk voor de overname.