Doe wat je leuk vindt

Geplaatst op:

Laurens Jongema is terug van weggeweest. “Je moet doen wat je leuk vindt. En wanneer je meer leuk vindt dan wat je doet, moet je meer doen.”

Oude liefde roest niet en daarom terug van weggeweest, Laurens Jongema. Al een tijdje onder de radar maar nu weer zichtbaar op deze website. Laurens combineert zijn huidige functie al langere tijd met de signbranche. Ervaring in het vak heeft hij zeker, eerder was hij werkzaam bij Haan Reclamewerk en daarvoor 12 jaar in de reclame & marketing. Wil je Laurens spreken? Bel dan met 06 – 29 45 60 08

Even voorstellen
Mijn naam is Laurens Jongema. Ik woon samen met Nina en onze drie kinderen Ninte, Mels en Esse. Na 8 jaar als beroepsmilitair te hebben gediend vond ik snel mijn weg in de commercie. Een volstrekt andere tak van sport waar ik mij zeer snel in thuis voelde. Je moet doen wat je leuk vindt is dan ook mijn motto. Omgeven met mensen, samen werken met mensen en samenwerken met mensen maakt mij tot wie ik ben. Ik hou van het leven en geniet er elk dag van. In goede maar ook minder goede tijden.