Tweede overname in korte tijd!

Geplaatst op:

Haan Reclamewerk versterkt marktpositie opnieuw met tweede overname in korte tijd

Per 1 mei hebben we collega Sign & Media Groep uit Heerenveen overgenomen. Dit bedrijf heeft zich in recente jaren ontwikkeld tot een bekende speler voor binnen- en buitenreclame in midden Friesland. Met deze overname consolideren we ons marktaandeel en kunnen we ons samen verder ontwikkelen. Sign & Media Groep blijft in de nieuwe situatie zelfstandig opereren.

Onze knowhow en het eigen machinepark geven Sign & Media Groep de kans om regionaal te groeien. Dat geeft Haan Reclamewerk op haar beurt de ruimte om de landelijke expansie door te zetten als één van de grootste signmakers van Nederland. De overname is door alle betrokkenen goed ontvangen en is per 1 mei 2022 volledig rondgekomen.

Haan Reclamewerk heeft grote ambities en nam eerder dit jaar al Friesland Reclame uit Burgum over. Met de integratie van Sign & Media Groep willen we als cluster onze algehele marktpositie verder verstevigen. De drie bedrijven passen qua cultuur en ondernemersvisie heel mooi bij elkaar. Voor Sign & Media Groep blijft veel zoals het is; de bedrijfsnaam, het team en de aanspreekpunten. De winst voor bestaande relaties van dit bedrijf zit hem in de beschikbaarheid van extra mensen en machines om zo nog beter te kunnen reageren op vragen uit de markt.

Gebruik voor al uw vragen info@haanreclamewerk.nl of bel Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk op 085 05 09 200. Vrijblijvend eens binnenstappen in Stiens? U bent van harte welkom!

Op de foto: Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk (links) en Sjouke Kingma van Sign & Media Groep (rechts)